Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy fővárosi csomópont és...

Egy fővárosi csomópont és fontos forgalmi tér felújítására miért szán a kormány tizedannyi pénzt a költségvetésből, mint amennyit egy fideszes vadászfelújítására?

Figyelt kérdés

Blaha Lujza tér, a kormány 1 milliárd forinttal száll be a felújításba:

[link]

Semjén vadászkiállítása: 10 milliárd forint

[link]

2021. máj. 27. 13:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Goldmund, tudom, hogy te egy rendkívül elvakult fideszfanatikus vagy"

Bruhahahaha..

Na, nem véletlen írsz te hülyeségeket ebben a kérdésben is. Pár ember van csak aki beazonosíthatóan írja meg a véleményét, ő az egyik. Nem lett volna nehéz emlékezni arra hogy éppen ő nem fideszes, nem hogy nem fanatikus.

Ellenben értelmes, tud érvelni és vannak normális gondolatai, nem elvakult dk-s.

Úgy látszik hogy ezzel máris besorolta magát nálad a fideszesek közé. Ezek szerint az "ellenzékiek" szerinted nem értelmesek, nem tudnak érvelni, nincsenek normális gondolataik és elvakultak.

Végül is ebben nem fogod veled vitatkozni.

Ja, és én fideszes vagyok, csak hogy ne kelljen túlerőltetned a 2 agysejtedet.

2021. máj. 27. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!