Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy fővárosi csomópont és...

Egy fővárosi csomópont és fontos forgalmi tér felújítására miért szán a kormány tizedannyi pénzt a költségvetésből, mint amennyit egy fideszes vadászfelújítására?

Figyelt kérdés

Blaha Lujza tér, a kormány 1 milliárd forinttal száll be a felújításba:

[link]

Semjén vadászkiállítása: 10 milliárd forint

[link]

2021. máj. 27. 13:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Miért szán a futballra 100-szor annyit, mint az egészségügyre?
2021. máj. 27. 13:18
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
A kérdésed pontosan rávilágít arra, miért kell jövőre nem pszichopata sérültlelkű miniszterelnököt választanunk.
2021. máj. 27. 13:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Annak a megválaszolásáról már rég letettem, a "mé a gyúrcsány jobb vót?!" válaszon kívül egyéb érveket nem nagyon hallottam.
2021. máj. 27. 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:

Bocs, talán azért mert a Blaha az önkormányzat területe. A kormány kvázi jófejségből száll be (ahogy te is fogalamaztál!) az önkormányzat költségeibe.

Egyébként is hülyeség ez az összehasonlítás. Miért ne rendezhetne vadászati kiállítást az állam? Rengeteget rendezett az elmúlt 100 évben, miért pont most pont ez a kormány ne rendezhetne?

2021. máj. 27. 13:31
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
nyílván a kormány arra adja a több pénzt ami fontos neki. láttad már orbán viktort vagy a semjén zsoltot a blahán, hogy várták a villamost?
2021. máj. 27. 13:33
 6/11 A kérdező kommentje:

"A kormány kvázi jófejségből száll be (ahogy te is fogalamaztál!) az önkormányzat költségeibe."

A kormány kvázi közpénzből csinálja az egyéb huszadrangú prioritású kiállításokat és értelmetlen kiadásokat, úgyhogy itt nem jófejségről van szó, hanem arról, hogy több embert érint egy fontos közterület felújítása és modernizációja, mint valami fideszes havernak a kiállítása.

Goldmund, tudom, hogy te egy rendkívül elvakult fideszfanatikus vagy, de az utóbbi időben a kommentjeid nagyon gyengén tudják csak védeni a kedvenc narancspártod, kicsit kapcsolj rá.

2021. máj. 27. 13:35
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

"Goldmund, tudom, hogy te egy rendkívül elvakult fideszfanatikus vagy"

Csak a te torz nézőpontodból. Olvasd szorgalmasabban, miket írok a Politika rovatban!

Egyébként 2002 óta nem szavaztam a Fideszre. De ez nem azt jelenti, hogy a balliberális ellenzékről jó véleményem lenne.

A vadászati világkiállításról meg annyit, hogy NEKED ez huszadrangú. Egy debreceninek meg, aki szökőévente jár Bp-en, annak meg a Blaha Lujza tér felújítása huszadrangú.

El kéne szakadni attól, hogy csak az van, amit te látsz, csak az a fontos, ami neked fontos.

2021. máj. 27. 13:43
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
A debreceniek többségét sem érdekli a vadászkiállítás.
2021. máj. 27. 13:46
 9/11 anonim ***** válasza:

" fideszes vadászfelújítására"

Kérdező, milyen az a vadászfelújítás? Fodrász+konditerem a vadásznak? Új vadász öltözet?

2021. máj. 27. 13:47
 10/11 A kérdező kommentje:

Vadászkiállítás*

Te kötekedő proli, örülhetsz.

2021. máj. 27. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!