Csak szerintem nincs helye a XXI. században egy olyan pártnak, mint a Mi Hazánk?
Figyelt kérdés
Valószínűleg nem lesz túl népszerű ez a kérdés, de ettől függetlenül komolyan gondolom.
Szerintem azok az ideológiák, amiket a Mi Hazánk képvisel csak bomlasztják az emberek közötti kapcsolatokat, a közrendet és az életminőséget is sokak számára. A sok közül kiemelném például a szélsőnacionalizmust. Ha jól értem, akkor ezek szerint a romák, a bevándorlók, vagy bármilyen külföldi személy alsóbbrendű, mert a magyarok mindenben a legjobbak. Természetesen sok minden másban is eltér az ideológiám az övékétől, a szélsőnacionalizmus, csak egy csepp a tengerből.
A kérdés főként arra irányul, hogy vajon csak én érzem-e úgy, hogy az ilyen szélsőséges pártokat be kellene tiltani, hisz nem szolgálják a közt, sőt bomlasztják annak egységét. (?)
2021. máj. 26. 17:30
21/21 anonim válasza:
Én úgy érzem, hogy egy demokráciában nem kell pártokat betiltani. Majd a választók eldöntik, hogy mire van igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!