Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem nincs helye a...

Csak szerintem nincs helye a XXI. században egy olyan pártnak, mint a Mi Hazánk?

Figyelt kérdés

Valószínűleg nem lesz túl népszerű ez a kérdés, de ettől függetlenül komolyan gondolom.

Szerintem azok az ideológiák, amiket a Mi Hazánk képvisel csak bomlasztják az emberek közötti kapcsolatokat, a közrendet és az életminőséget is sokak számára. A sok közül kiemelném például a szélsőnacionalizmust. Ha jól értem, akkor ezek szerint a romák, a bevándorlók, vagy bármilyen külföldi személy alsóbbrendű, mert a magyarok mindenben a legjobbak. Természetesen sok minden másban is eltér az ideológiám az övékétől, a szélsőnacionalizmus, csak egy csepp a tengerből.

A kérdés főként arra irányul, hogy vajon csak én érzem-e úgy, hogy az ilyen szélsőséges pártokat be kellene tiltani, hisz nem szolgálják a közt, sőt bomlasztják annak egységét. (?)

2021. máj. 26. 17:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
19%

Eleve zavaros a cigányokhoz való viszonyuk:

"Létrehozzuk és felállítjuk a Családtervezési Hatóságot, amellyel megállítjuk a cigányság körében tapasztalható felelőtlen népességrobbanást. "

[link]

Tehát rassz szerint a cigányok népességnövekedését akarnák megállítani? Az alkotmány szerint nem lehet különbséget tenni származás szerint. Ha feltesszük, hogy 2/3-uk lenne, akkor ezt kiszednék az alkotmányból?

2021. máj. 26. 17:35
 2/21 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem meeg a Gyurcsány féle bandának nincs helye a politikában.
2021. máj. 26. 17:36
 3/21 anonim ***** válasza:
45%
Az 1-esen mi lepontoznivaló volt? Az egy kérdés, hogy felvállaltan származás szerint akarnak másként kezelni csoportokat?
2021. máj. 26. 17:38
 4/21 anonim ***** válasza:
79%
Csak szerinted! Mások egészen normálisok.
2021. máj. 26. 17:38
 5/21 A kérdező kommentje:

Esetleg meg is lehetne indokolni. :D A kérdésd főként a véleményekre való kíváncsiságom miatt tettem ki. Én így látom, le is írtam a miértjét.

Normális észérvekkel valaki(k) megindokolhatnák, hogy ők miért látják másképp, vagy hasonlóan, esetleg ugyanígy e helyzetet.

2021. máj. 26. 17:43
 6/21 anonim ***** válasza:
75%

"a romák, a bevándorlók, vagy bármilyen külföldi személy alsóbbrendű"

Ez minden normális országban így kéne, hogy legyen. Első mindig a saját állampolgár, az őslakos.

2021. máj. 26. 18:01
 7/21 anonim ***** válasza:
86%

"Tehát rassz szerint a cigányok népességnövekedését akarnák megállítani?"

Mért, ki másét kéne még?

2021. máj. 26. 18:02
 8/21 anonim ***** válasza:
93%

Még jó, hogy semmit sem tudsz a Mi Hazánk ideológiájáról. Kb. a tipikus sablon liberrált szöveget írtad le, hogy "aki nem progresszív balliberális, az Hitler".

Nem, a Mi Hazánk nem "hisz" a fajelméletekben, soha nem állítottak olyat, hogy a magyarok felsőbbrendűek lennének, de még nem is utaltak rá, lejárt lemez, lapozzunk.

Nem, a problémákra rámutatás, megoldás keresése nem szélsőnacionalizmus.

A társadalom egységét egy bizonyos folyamatosan szaporodó, élősködő, agresszív népség veszélyezteti, akik életmódja ellen éppen a Mi Hazánk szólal fel, tenne.

2021. máj. 26. 18:03
 9/21 anonim ***** válasza:
4%
6: de a romák állampolgárok most, illetve biztos tudod, hogy ők vándorló nép, eszük ágában sem volt itt letelepedni, Európában vándoroltak, de az egyik Habsburg császár megunta ezt, és kényszerrel letelepítette őket. Persze hozzánk, nem Ausztriába.
2021. máj. 26. 18:05
 10/21 anonim ***** válasza:
35%
Miféle egységet bomlasztanak? Nincs itt semmiféle egység. Az, hogy mi a szélsőséges, nagyon szubjektív. Nekem pl az, amelyik ingyenélést akar ösztönözni (alapjövedelem), vagy épp Magyarország felszámolását célozza meg (Európai Egyesült Államok) Akkor azokat is tiltsuk be?
2021. máj. 26. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!