Csak szerintem nincs helye a XXI. században egy olyan pártnak, mint a Mi Hazánk?
Valószínűleg nem lesz túl népszerű ez a kérdés, de ettől függetlenül komolyan gondolom.
Szerintem azok az ideológiák, amiket a Mi Hazánk képvisel csak bomlasztják az emberek közötti kapcsolatokat, a közrendet és az életminőséget is sokak számára. A sok közül kiemelném például a szélsőnacionalizmust. Ha jól értem, akkor ezek szerint a romák, a bevándorlók, vagy bármilyen külföldi személy alsóbbrendű, mert a magyarok mindenben a legjobbak. Természetesen sok minden másban is eltér az ideológiám az övékétől, a szélsőnacionalizmus, csak egy csepp a tengerből.
A kérdés főként arra irányul, hogy vajon csak én érzem-e úgy, hogy az ilyen szélsőséges pártokat be kellene tiltani, hisz nem szolgálják a közt, sőt bomlasztják annak egységét. (?)
Eleve zavaros a cigányokhoz való viszonyuk:
"Létrehozzuk és felállítjuk a Családtervezési Hatóságot, amellyel megállítjuk a cigányság körében tapasztalható felelőtlen népességrobbanást. "
Tehát rassz szerint a cigányok népességnövekedését akarnák megállítani? Az alkotmány szerint nem lehet különbséget tenni származás szerint. Ha feltesszük, hogy 2/3-uk lenne, akkor ezt kiszednék az alkotmányból?
Esetleg meg is lehetne indokolni. :D A kérdésd főként a véleményekre való kíváncsiságom miatt tettem ki. Én így látom, le is írtam a miértjét.
Normális észérvekkel valaki(k) megindokolhatnák, hogy ők miért látják másképp, vagy hasonlóan, esetleg ugyanígy e helyzetet.
"a romák, a bevándorlók, vagy bármilyen külföldi személy alsóbbrendű"
Ez minden normális országban így kéne, hogy legyen. Első mindig a saját állampolgár, az őslakos.
"Tehát rassz szerint a cigányok népességnövekedését akarnák megállítani?"
Mért, ki másét kéne még?
Még jó, hogy semmit sem tudsz a Mi Hazánk ideológiájáról. Kb. a tipikus sablon liberrált szöveget írtad le, hogy "aki nem progresszív balliberális, az Hitler".
Nem, a Mi Hazánk nem "hisz" a fajelméletekben, soha nem állítottak olyat, hogy a magyarok felsőbbrendűek lennének, de még nem is utaltak rá, lejárt lemez, lapozzunk.
Nem, a problémákra rámutatás, megoldás keresése nem szélsőnacionalizmus.
A társadalom egységét egy bizonyos folyamatosan szaporodó, élősködő, agresszív népség veszélyezteti, akik életmódja ellen éppen a Mi Hazánk szólal fel, tenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!