Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy elmúlóban a járvány...

Árokpart kérdése:

Most, hogy elmúlóban a járvány hogyhogy nincsen hurrá optimizmus?

Figyelt kérdés
Jó jó voltak a hosszú hétvégén szinte majdnem ugyanúgy rendezvények mint a járvány előtt, viszont hasonló örömáradatot nem lehetett látni, mint amikor megnyitották a teraszokat. A fiatalok még itt a hálón is ígérték, hogy ha levonul a járvány ilyen meg olyan bulik lesznek, de lehet, hogy bennem van a hiba de ezt össztársadalmi szinten meg főképpen nem látom. Mi lehet ennek az oka kinek mi a véleménye erről?
2021. máj. 25. 23:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%
Annyira nem örülök, hogy vissza kellett menni a zajos irodába.
2021. máj. 26. 06:21
 12/21 anonim ***** válasza:
54%
Szeptemberre jön az afrikai mutáns.
2021. máj. 26. 07:51
 13/21 anonim ***** válasza:
34%
Egyrészt mert csak az élhet szabadon, aki megmérgezteti magát oltással. Másrészt mert tudjuk, hogy ha mindenkit beoltottak, akit rá tudtak venni, akkor úgyis ki fognak találni egy olyan mutánst, amire nem hatnak a mostani vakcinák, hogy megint mindenkit házi őrizetbe vehessenek.
2021. máj. 26. 08:00
 14/21 anonim ***** válasza:
63%
Én semmit se vettem észre a kovidhisztériából, így ünnepelnem sincs mit.
2021. máj. 26. 08:11
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
Már ismerjük a trükköket. Ez egy távvezérelt "járvány", bármikor újra támad, minek örüljünk.
2021. máj. 26. 08:16
 16/21 anonim ***** válasza:
58%

Én érzem ezt a "hurráoptimizmust" az embereken. Mindenkinek elege volt a bezártságból, és most felszabdultan megy ki levegőzni, már maszk se kell (2-esnek igaza van, csak jó időben voltam kint én is hétvégén).

Egyre több helyre lehet menni, szóval jó úton haladunk. Akikkel beszéltem, szintén így látják. Nyilván nem egyik napról a másikra fog visszaállni minden.

2021. máj. 26. 08:49
 17/21 anonim ***** válasza:
34%

Azért nincs, mert most megindultak a MIGRÁNCSOK akik 400 milliárdan vannak, és mindenkit meg akarnak erőszakolni (nőket 2x, 60+-os nőket 4x), elvenni a munkánkat, és nem dolgozni!!!!!!

Na meg gyúúúúcsáány!!!

2021. máj. 26. 09:47
 18/21 anonim ***** válasza:
65%
13. most is szabadok vagyunk. Étterem, mozi, utazás nélkül lehet élni, én úgy gondolom, rengeteg szép hely van itthon is, csak fel kell találnod magad. Amúgy nem csak oltással kahatsz kártyát, ha van benned antitest, akkor is megkapod.
2021. máj. 26. 21:35
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha nem mehetek étterembe meg moziba, nem foglalhatok szállást és nem utazhatok, akkor nem vagyok szabad. Sajnos az antitestes megoldás nálam nem játszik, mert tavaly voltam covidos, az túl régen volt, újra elkapni meg sajnos nem lehet.
2021. máj. 27. 07:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát, akinek ezek a legfontosabbak, s ezért oltatja magát, tényleg csak sajnálni tudom.
2021. máj. 27. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!