Miért Orbán kezdeményezte a Fudan Egyetem megépítését és nem fordítva?
21: de ez nem tisztaság, hanem keverék
Kinek a génjeit nem akarod bele?
22
ÉN nem is mondtam "tisztaságot".
Mit kérdezgetsz? Nem vagyok ingyen statiszta a rabbiképzőben, találj mást magadnak.
22: te hoztad fel a témát: "A genetikai károkozás ellen csak az a közösség védett, amelyikben a keveredés ellen szabályok vannak"
Ezért a kérdés, hogy a magyar lakosságot te személy szerint kiknek a génjeitől védenéd meg? Minden külfölditől, vagy csak bizonyosaktól?
24
"egyes emberek"? Mármint kik, milyenfélék? A Kalergi szülei, pl?
17- és akit az eredeti kérdés érdekel:
Ki is ez a Horváth Levente?
Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem Eurázsia Központ alapítója és igazgatója.
HL 2005 óta foglalkozik Kínával, először gimnazistaként töltött egy évet Kínában.
Erről megjelent az A magyar sárkány c. könyve.
2007-ben kezdett a Fudan Egyetemen.
Turizmus menedzsment szakon rektori kitüntetéssel végzett a Fudan-on
2015-2017 között sanghaji főkonzulként "támogatta a maga-kínai kapcsolatokat".
2017-től a Magyar Nemzeti Bankban oktatási osztályvezető
2019-től a Magyar Nemzeti Bankban elnöki főtanácsadó
EMELLETT 2015-től a Fudan Egyetemi Alumni alelnöke
2019-20 a Budapesti Corvinus Egyetemen a Magyar Nemzeti Bank Corvinus Executive Program vezetője volt a Fudan-Corvinus Double Degree MBA program "létejöttének"
MÉG EMELLETT, surprise, surprise,
2017-ban kezdte meg doktori tanulmányait; na hol, hát nem a Corvinuson, nem is a Fudanon, HANEM a Pécsi Tudományegyetemen
2019-ben abszolutóriumot szerzett
Fő kutatási témája Kína geopolitikai gondolkodásmódja,
a magyar-kínai kapcsolatok,
Kína "egy út-egy övezet kezdeményezése,
és a Kína KKE- 17+1 együttműködés.
Tessék, tetszik?
28
Nem a pénz a lényeg. Akkor se, ha HITELből épül.
A lényeg bizony ott van, hogy egy kínai ösztöndíjból kiképzett, 2 évenként dimenziót ugró ember szolgálja a kínaiak érdekeit. A kínai felesége meg a Fudan Magyarország RT. igazgatója.
A lényeg az, hogy MNB-ban elnöki FŐtanácsadó lehet valaki ilyen háttérrel.
Meg lehet hallgatni a beszélgetést vele, elmondja, hogy szerelmes Kínába, csak érettségizni jött haza, a Pázmány helyett a kínai követség ösztöndíjával tanult a Fudanon. Az első évben "megválasztották" a külföldi diákok ÖK vezetőjének.
Ugye ismert, hogy Kínában a diákoknak is, tanároknak is kötelező jelentéseket írogatni egymásról?
Ugye ismert, hogy mit húztak ki, és mit írtak be helyette a Fudan működési alapelveibe?
Méghogy a lényeg a pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!