Ha nem örülök neki, hogy a magyar diákok megfizethető szállása helyett a kínai kommunista pártnak épül egyetem, akkor nem vagyok elég jó keresztény?
"Nem helyette, hanem mellé."
Elfoglalom a saját parkolóhelyemet és még a tiednek a felét. Van helyed? Van. Úgy fogod tudni azt használni, aminek tervezték? Nem.
"Az egyetemere pedig nem a "kínai kommunista párt" fog járni, hanem magyar diákok."
Végülis 3,7 milliós ösztöndíjért cserébe valóban, biztos tobzódni fognak a magyar hallgatók.
Idióta.
"Amúgy légy erős, hasonló tandíjak már most is vannak magyar egyetemeken, max te nem tudsz róluk. "
Hmm, mintha ez egy más kérdésnél mondta már volna valaki. Ott is kértem példát, néma csend következett. Esetleg most feltudnál világosítani? Mondani legalább 2 ilyen egyetemet Magyarországon (elvégre többesszámban beszéltél)?
A telepítője, a Horváth Levente katolikus gimiben tanulva kapott 1 éves cserediákságot Kínában.
Aztán hazajött érettségizni, de akkor már "szerelmes volt Kínába", ahogy egy tavalyi rádióbeszélgetésben mondta, ezért a Pázmány helyett visszament a Fudanra. Ami még kínai viszonylatok között is a Vörös Egyetem gyökerein ered.
A kérdést már magad is meg tudod válaszolni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!