Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A budai részen hol vannak...

A budai részen hol vannak kertvárosi részek, melyek megfizethetők is?

Figyelt kérdés
2021. máj. 18. 19:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Az megfizethető, amire van pénzed. Honnan tudjuk, hogy neked mi a megfizethető?
2021. máj. 18. 19:17
 2/16 A kérdező kommentje:
kb. 40 millió
2021. máj. 18. 19:20
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
De ugye ez önerő:)
2021. máj. 18. 19:29
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Beírod egy ingatlanportál adatbátisba az árat és hogy ház és Buda. És kijön.
2021. máj. 18. 20:07
 5/16 anonim ***** válasza:
21%
Gugli a barinőd, kérjed meg mondja el.
2021. máj. 18. 20:13
 6/16 A kérdező kommentje:
mondjuk nagyon okosnak hiszi itt mindenki magát, viszont ettől még nem tudom, hogy mely részek számítanak kertvárosiasnak, merre induljak egyáltalán el. gondolom megvolt a napi okoskodás, nyugodtan tovább lehet görgetni, nem kötelező válaszolni, de nyilván nem bírjátok ki, hogy a régi jó guglis poént be ne pötyögjétek
2021. máj. 18. 23:14
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Ezek már csakilyenek, google, gugli... Nekem is tele vele a...
2021. máj. 19. 00:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
2021. máj. 19. 06:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyenek de mindenképp kompromisszumot kell kötni. Érdekes lenni kicsit konkrétabban leírnod az igényedet. Buda és a "budai rész" nem homogén, sőt Budát annyiféle módon értelmezik. Sokak számára az 1-2-12 csak Buda, van aki beleveszi a 3-at a 11-est és a 22-őt is.

Mi az, hogy kertváros? Ilyen az 1. kerületet kivéve mindenhol van. Melyik típusú kertvárost keresel?

Mik a kizáró tényezők? Mik az abszolút elvárások? Társasházi vagy önálló családi ház?

Utóbbi sztem a már nem megfizethező kategória ezért költöznek Budáról agglomerációba az önálló házba vágyók.

2021. máj. 19. 07:01
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki normálisan válaszolt. Buda alatt én ezeket a kerületeket értem: 1, 2, 3, 11, 12, 22. A 3. és a 22. nagyon kieső részein kívül minden szóba jöhet. Ezenkívül Budaörs is tetszik, illetve ha esetleg van olyan agglomerációs város, ahonnan nem horror bejutni BP-re, akkor megfontoljuk azt is. 3 szobás lakást szeretnénk, és ne legyen panel. Csendes helyen legyen, viszonylag közel a természethez, és jó legyen a közbiztonság, este, egyedül se kelljen félnem. Ennyi az abszolút elvárás, mert most a 12. kerület közepén élünk, és megőrülök attól, hogy folyamatos hangzavar meg tömeg van. A 40 millió irányár, mehet még valamennyivel feljebb is, de ez lenne az ideális.
2021. máj. 19. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!