A budai részen hol vannak kertvárosi részek, melyek megfizethetők is?
Hát az 1-2-12-őt szerintem el lehet felejteni. Ott milliósra rúg egy normális lakás ára.
Én a panelt nem vetném el, egy rozoga téglával szemben sokkal jobb és általában parkos környezetben is vannak ezek, főleg a 22 és a 3. kerületi panelek.
3 szobást ennyiért tényleg csak a 3-ban és a 22-ben fogtok tudni esetleg kifogni, szóval én ezeket a kerületeket nézném. El kell menni sétálni és megtapasztalni.
A zajjal kapcsolatban pedig: alap morajlás a hegyen is van, szóval ez bp-en kb. elkerülhetetlen.
Egyedül a belső kertre és udvarra nézők tudnak csendesek lenni, de ott meg nagyban függ minden a szomszédoktól, ahogy mindenhol amúgy.
Na mindegy a 22-ben ( ha nem gond a bejárás és inkább dél budán mozogtok ) én ott nézelődnek, ott vannak az álmodott téglából is parkos, kertes, természetközeli helyek és 40 millió alatt is ki lehet fogni 3 szobást.
A 3 szintén jó de itt mondjuk téglát annyira nem tudok, sok a lakótelep.
6: Kertváros, ahol nem társasházak vannak, hanem családi házak. Tehát bejelölöd a házat, nem a lakást a keresőben.
A kerületet is bejelölöd, amiket felsoroltál.
Minden ingatlanhirdető oldal így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!