Milyen emberek fognak a Fudan Egyetemre járni? Ki fogja tudni a 3 milliós tandíjat fizetni?
NER-gyerekek, kínaiak, egyéb külföldiek.
Akik itt lelkesen támogatják, általában nemigen tudják megmagyarázni, miért lenne jó az átlagembernek, aki nem tudja majd odajáratni a gyerekeit.
Azok, akiket a kínai hírszerzés kiakar képezni. Nyilván az a magyar, aki oda jelentkezik, tisztában lesz vele, hogy milyen ideológia mellett fogja letenni a voksát, és egy kommunista állam titkosszolgálatától nem egyszerű elszabadulni......
A jogunk persze megmarad, hogy azt az egyetemet, és akik ott tanulnak, majd messzire elkerüljük. Én olyan világlátású emberekkel, akik oda fognak járni, valamilyen módon kapcsolódni fognak ahhoz a helyhez, nem szeretnék közel kerülni.
"A CEU-ra kik jártak?"
A fél fideszes vezérkar...
Nagyon sokan. Hasonló tandíjak egyébként most is vannak Magyarországon, még ha te nem is tudsz róluk. És magyar fiatalok szülei fizetik ki. Azt meg ki mondta, hogy egy elitegyetemre (bárhol a világon) bárki bekerülhet?
Azt a proli mentalitást meg felejtsük el, hogy "ha én nem tudom megfizetni, akkor dögöljön meg a szomszéd tehene is".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!