Miért nem nyilvános mennyi kínai és orosz hitelt veszünk fel és mekkora kamatra?
7# kérlek adj linket a furán egyetem szerződéseihez.
Illetve a paksi szerződés is érdekelne, plusz a belgrádi vasútvonal.
Tudom nekem nem barátom a Google, de ez azt mondja, hogy titkosították.
Tehát hol nyilvánosak a szerződések??!!
Linkelj nyugodtan.
Az, hogy egy-két adatot bemondanak, az nem egyenértékű azzal, mintha kitennék a teljes szöveget a netre. Lehet, hogy a teljes szöveg már mást mutatna.
"évente drasztikusan emelték a rezsiköltségeket, volt amikor évente többször is emelték az árát."
Most meg a fidesz befagyasztotta, és akkor sem csökken, amikor az olaj/gáz ár bezuhan a világpiacon, és akkor az emberek jóval többet fizetnek érte, mint kellene, de ezt a hívek nem veszik észre.
Mutass olyan Európai országot ahol olcsóbb lett az energia,vagy kevesebbe kerül most mint nálunk.
Ez is műhisztitüncibünci.
11
Ne várj linket, ilyenkor a fideszesek két dolgot írnak:
Keress, ki lenne Ő hogy bizonygasson :D
Őt nem érdekli, ha nem figyelsz oda, és csak féknyúzt olvasol.
Ezen a téren sem a jobboldali sem a baloldali magyarellenes banda nem vethet egymás szemére semmit. Idegen érdekeket szolgál mid a két rongy társulat.
(A ballibbancsok valamivel kevesebbet csórelnek!)
18# mert az oroszok Paks2 ingyen építik?! Neked brutálisan átmosták az agyadat.
Unokáink is fizetni fogjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!