Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a biztosíték arra, hogy az...

Mi a biztosíték arra, hogy az Ellenzéki Összefogás kormányra kerülés esetén nem fog lopni, és nem lesz korrupció?

Figyelt kérdés
Továbbá akadozni fog-e a kormányzás, ha az Összefogás pártjai nem értenek egyet egymással...mert valljuk be, nem értenek egyet sok dologban.

2021. máj. 24. 21:38
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

37

Ha ez egy értelmi szint amit a válaszod tükrözött, akkor teljesen igazat adok minden olyan válaszolónak, akik azon a véleményen vannak, hogy reménytelen dolog érveket várni tőletek.

2021. máj. 25. 22:27
 42/52 anonim ***** válasza:
0%

#40 mert nem válaszolsz rá.

#41 mondjuk kicsit erős elvárás érveket követelni a 10 éve tartó Soros-migráncs-gyurcsány triumvirátus után.

2021. máj. 25. 22:52
 43/52 anonim ***** válasza:
66%

#42!

Majd ha a kérdésedben megfogalmazott hamis állításodat érvekkel alátámasztod, akkor válaszolok rá.

Másképp fogalmazva: Azért nem válaszolok rá, mert nem valós kérdés. Ilyen ócska trollokkal nem foglalkozok.

2021. máj. 25. 23:18
 44/52 anonim ***** válasza:
0%

#43 a kérdés ott van, válaszolj vagy jelöld meg, szerinted mi hamis benne!

Vagy már ott tartunk, hogy a hazugságcunamiban elérkeztünk oda, hogy tagadod, orbán 2/3-os hatalmát? Vagy a 15 éves miniszterelnökségét?

2021. máj. 26. 08:25
 45/52 anonim ***** válasza:
100%

#44!

Szépen beismerted, hogy mi az a hazugság a "kérdésedben", amit meg sem próbálsz alátámasztani, mert az "véletlenül" nem említetted most meg. :D

2021. máj. 26. 11:10
 46/52 anonim ***** válasza:
50%
#45 mivel nem látok bele az agyadba, ezért nem is tudom, hogy mire gondolhatsz. Nem nehéz ezt feloldani, írd le, hogy szerinted a fenti igaz állítások közül melyik valótlan. Amíg ez nem megy, addig amit csinálsz, nem érvelés, csak szimpla kormánypropaganda és most próbálsz maszatolni, hogy ne tűnj idiótának.
2021. máj. 26. 11:29
 47/52 anonim ***** válasza:
100%

#46!

Én viszont átlátok rajtad, mert teljesen egyértlemű amit művelsz: Tolod a ballib propagandát és azt várod, hogy annak hazugságaivel vitatkozzak. Pedig a hazug állításaidat neked kellene alátámasztani.

Bedobtál egy ócska ballib propaganda szöveget és ahelyett, hogy megpróbálnád védeni ezt a hazugságot, támadólag lépsz fel. Hiszen így látszólag a másik fél kényszerül magyarázkodásra. Valójában pedig te félsz úgy a választól, mint ördög a szenteltvíztől.

2021. máj. 26. 11:36
 48/52 anonim ***** válasza:
0%
#47 milyen választól kéne, hogy féljek? Feltettem egy kérdést, amire nem vagy hajlandó válaszolni, csak közölted, hogy a kérdésem is hazugság. Én meg arra kértelek téged, hogy jelöld meg, melyik részével nem értesz egyet, mert szerintem minden része a valóságot tükrözi, így nem tudom, melyik aspektusát kéne alátámasztanom. És most nem értem, hogy magas-e amit kérek tőled, vagy csak maszatolsz, mert már kínos a magyarázkodás.
2021. máj. 26. 13:44
 49/52 anonim ***** válasza:
100%

"Ez elég gyenge volt. Szerintem várd meg a hivatalos választ a pártközpontból és fuss neki még egyszer! Hátha akkor tudsz egy értelmesnek tűnő kritikát írni."

Aki ilyen gyenge és lapos minőségű válaszokra képes, az ne merjen szövegelni vitakultúráról.

2021. máj. 26. 16:13
 50/52 anonim ***** válasza:
54%
#49 ezt küldték? Úgy látszik rogánék sem a régiek már...
2021. máj. 26. 17:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!