Melyik az a magyar történelemmel kapcsolatos videó, ami sokaknál kiverte a biztosítékot? Ami az új plakátokon is vannak.
Puszta kíváncsiság.
És persze a balliberálltaknál verte ki.
Nem, de közben megtaláltam:
https://www.youtube.com/watch?v=fjzM6V9I9OY
Egy (ATV-s) interjúban hallottam, hogy hiányoznak belőle pl az LMBTQ+ emberek, meg a nők. Utóbbival egyetértek, pl Zrínyi Ilona, Mátyás anyja, Mária Terézia..de az előbbi? Hát nem tudom.
Nm provokációnak szántam a kérdést, mert az ilyenek jogait is tiszteletben tartom, de szerintem az már annyira magányügy, hogy ihaj.
Várj...honnan lehet tudni, hogy nem szerepelnek benne lmbtq emberek? Vagy itt mindenki automatikusan azt hiszi, hogy az összes férfi a történelemben hetero volt? Lehet a papot védő egy lovag is meleg vagy bi, szóval ez elég retard feltételezés.
Amúgy linkelnél olyat, aki kiakadt rajta? Már olyat, aki nem értette a filmet teljesen félre?
Semmi "nemzethy" nincs benne, a videó is arról beszél, hogy a Kárpát-medence népei teszik együtt naggyá a helyet és közben olyan projekteket mutat, amik más népekkel közösön jöttek létre.
Ezen a videón szerintem max azok dühöngenek, akik képtelenek elfogadni, hogy a magyarságot, a haza szeretetét és a liberalizmust össze lehet egyeztetni. Mindkét oldalon, akik csak feketének és fehérnek látják a dolgokat. Én sajnálom őket. Ez pont olyan, mint amikor a humoros telefonos reklámon egy csomóan idegállapotba jöttek, mert csipetnyi önkritikájuk vagy öniróniájuk nem volt.
ATV videóit nézd meg. Én a videóra voltam kíváncsi. Innentől nem érdekel a téma, mert kis rákereséssel megtaláltam magam is. De olyan 1-1.5-2 hónapja akadt ki (fakadt ki rajta) valami baloldali értelmiségi, hogy hiányolja a LMBTQ+ embereket, a nőket, meg az egész a '30-as éveket idézi számára.
A nők hiányában igazad adok neki amúgy. A többi meg a szokásos rettegés. - A semmitől.
Alapvetően szép a videó, bár eléggé egyoldaluan mutatja be az eseményeket, ezért tűnhet propagandának.
A másik gondolat, hogy büszkék lehetünk a történelmünkre, sőt, legyünk is! De ettől független a jövőt kéne építeni és a jelen nem túl rózsás.
Igen, 1-2 hónapja az összes libsi ismerősöm kiakadt a FB-on, hogy micsoda egy náci film ez. Amikor rákérdeztem, hogy megnézték-e, elolvasták-e a honlapon a szöveget, akkor ment a mellébeszélés. Amikor megnkérdeztem, hogy a környező országokkal való megbékélés és összefogás mitől szélsőségesen nacionalista, akkor arra értelmes válasz nem volt.
Valalyik ballib médium leközölhette, hogy ez ilyen, ők pedig gondolkodás nélkül terjesztették a propagandát.
Nincs ezzel a videoval semmi baj, ahogy nem a körúti bringasávok miatt lett dugó szeptemberben.
Igen, ez tényleg nagy öngól a libsik részéről, hogy az alapgondolat és az üzenet a szomszédainkkal való együttműködés, és közös jövőépítés. És ennek -igaz nem kizárólag- a múltban, közelmúltban pont, hogy baloldali vagy liberálisnak mondottak voltak a szószólói.
Erre önkívületi állapotban nácziznak.
Most ez mi?
Épp ezért nem érdekel a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!