Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a biztosíték arra, hogy az...

Mi a biztosíték arra, hogy az Ellenzéki Összefogás kormányra kerülés esetén nem fog lopni, és nem lesz korrupció?

Figyelt kérdés
Továbbá akadozni fog-e a kormányzás, ha az Összefogás pártjai nem értenek egyet egymással...mert valljuk be, nem értenek egyet sok dologban.

2021. máj. 24. 21:38
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

"több pártból álló kormány"

Ezt még elhiszi valaki? Szerintetek meddig tűrik meg egymást a húsosfazék mellett?

Vicc az egész ellenzék. Ennek az eredménye az, hogy mi szenvedünk.

2021. máj. 25. 16:28
 32/52 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincs biztosíték, mert minden aktuális kormánynak megvannak a maga haveri körei akiknek kedveznek. Ezért nem értem azokat a kormányváltó szavazókat, akik szerint itt nullára csökken a lopás és a korrupció, ha egy ilyen bagázs nyer. De még az is egy hülye válasz, hogy "legalább kevesebbet lopnak" - szerintem ezt már más is kérdezte, hogy ezt megígérték, vagy mi? Vagy honnan tudjátok? :D

Dőljetek hátra: lesz lopás is, lesz korrupció is, és újra lesz privatizáció (szigorúan csak külföldieknek).

Egyébként valaki előttem masszívan szidta a fideszesek szellemi állapotát...ez a valaki még sosem járhatott pl a DK vagy a Momentum face oldalán kommenteket olvasgatni. Hihetetlen ami ott megy.

2021. máj. 25. 17:17
 33/52 anonim ***** válasza:
26%
#32 valóban nem jártam. De azért, mert vannak hülyébbek, attól a hülye még hülye marad.
2021. máj. 25. 17:47
 34/52 anonim ***** válasza:
82%
#32. Még ha nem lennének tele olyan ezerszer lejáratott arcokkal, akik már bizonyították alkalmatlanságukat, ellenben ugyanúgy loptak, mint a Fidesz. Egész egyszerűen abban a tévhitben élnek, hogy már úgysem jöhet rosszabb, mint a mostani kormány. :D Az a szomorú hír, hogy az ellenzéki összefogással pont egy sokkal rosszabb valami készül hatalomra jutni. Egyre több olyan ismerősömmel jutunk végül közös nevezőre, akik kifejezetten utálják a jelenlegi rendszert, de egyre biztosabb, hogy jövőre mégis a Fideszre fognak szavazni, hogy elkerüljük a katasztrófát. Ugyanígy érzek én is, és ez bizony az ellenzékre nézve qrva nagy szégyen.
2021. máj. 25. 17:49
 35/52 anonim ***** válasza:
0%

#34 csak egy szösszenet az összefoglalódhoz.

A rendszerváltás utáni legtöbbet regnáló miniszterelnök neve orbán viktor. Ebből 3 ciklus megszakítás nélkül, teljhatalommal. És mégis itt tart ez az ország. Meg sem közelítjük európát sem bérekben, sem várható élettartamban, sem életminőségben (vagy szerinted igen?). Ismétlem legtöbbet regnáló miniszterelnök: orbán viktor! Ezt nem lehet holmi "baloldalra" meg "libsikre" kenni.

2021. máj. 25. 18:16
 36/52 A kérdező kommentje:

35

Hogy gondoltad a megközelítést? Hogy amíg beérjük őket, addig egy helyben áll a gazdaságuk? Mert az övéké is folyamatosan bővül, nem áll egy helyben. Van fogalmad róla, hogy mekkora gazdasági CSODA kéne, hogy mondjuk 6 évvel legyünk csak lemaradva, és úgy, hogy közben a Nyugat végig stagnál vagy visszaesik. Az ország földrajzi, népességi és gazdasági adataihoz képest az évenkénti átlagos 4.1 százalékos gazdasági bővülés teljesen jónak számít. Főleg ha azt nézzük, hogy van egy durván 800. ezres kisebbségünk akiket el kell tartanunk.

2021. máj. 25. 20:21
 37/52 anonim ***** válasza:
0%
#36 ez elég gyenge volt. Szerintem várd meg a hivatalos választ a pártközpontból és fuss neki még egyszer!
2021. máj. 25. 21:24
 38/52 anonim ***** válasza:
100%

#37!

Ez elég gyenge volt. Szerintem várd meg a hivatalos választ a pártközpontból és fuss neki még egyszer! Hátha akkor tudsz egy értelmesnek tűnő kritikát írni.

2021. máj. 25. 21:35
 39/52 anonim ***** válasza:
0%
#38 én csak arra várok választ, hogy mivel magyarázható, hogy a rendszerváltás óta eltelt idő felét orbánék nyomták le és a béka segge alatt van az ország? Mondanám, hogy belinkelek egy fotót a déltepsi kórház egyik budijáról szemléltetésként de azt a bolsik büntetik. Ha a fenti kérdés meghaladja amúgy is szerény képességeidet, erre is válaszolhatsz: miért kell büntetni ha valakinek kimondja az igazat? Horribile dictu fotóval is alátámasztja az állításait?
2021. máj. 25. 21:45
 40/52 anonim ***** válasza:
76%

#39!

Áruld már el nagyfejű barátom, hogy miből jutottál arra a téves következtetésre, hogy a fenti kérdés meghaladná az általad tévesen szerénynek nevezett képességeimet!

2021. máj. 25. 21:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!