Fideszesek jöttök ti is szavazni Dobrev Klárára az előválasztáson, hogy bebiztosítsuk a Fidesz győzelmet?
"Értem én, hogy ez egy trollkodás"
Nincs ebbe semmi trollkodás, mindenki a sajátját akarja, Orbán mindig meg fogja nyerni a párharcot Gyurcsánnyal (khm Dobrevvel) szemben, mert Fletó az egyik legelutasítottabb politikus, aki élt akkoriban tudja milyen káosz volt itt, nem véletlenül volt akkora lázadás 2006-ban. És mégha Dobrev nyer is a nép utána a következő káosz után vissza fogja Orbánt sírni.
Viktor egy valamivel lehet leváltani egy olyan személlyel akinek tiszta a keze, nem elutasított és nem vett részt az elmúlt 30 évben, mert egy ilyen jelölt tudná megnyerni a bizonytalan szavazókat.
3 választás óta töretlenül nyerünk, mitől is kéne félni? :)
Szeretem amikor a bolha pattog :))
Nocsak, nocsak! Hát mégiscsak Dobrev = Gyurcsány? :)
Ezt csinálják mindig :) Tagadják egyik oldalról, másik oldalról meg hencegnek vele, hogy Gyurcsány irányít. Ilyen egyszerűek ezek :)
Akkor is röhögjél majd amikor jönnek a megszorítások miattuk.
"mitől is kéne félni? :)"
Válaszolsz is a kérdésemre, hogy miért kell akkor itt toboroznod a trollok seregét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!