Ki tervezi Fidesz szavazóként, hogy részt vesz az ellenzéki előválasztáson??
Figyelt kérdés
Azt gondolom, hogy nekünk ugyan annyit ér a választójogunk. Nekünk is jogunk van véleményt mondani az ellenzéki jelöltekről, mint ahogy a parlamenti választáson az ellenzékieknek a Fidesz jelöltjeiről.
Az, hogy ők behúznak előtte még egy előválasztást ebből a szempontból semmit sem jelent. Ők akarták, hát legyen! Menjünk minél többen szavazni, pl Fekete Győrre.
Várom a véleményeket, elsősorban a Fidesz szavazóktól, de természetesen az ellenzéki szidalmak is jöhetnek.
2021. máj. 19. 08:10
1/28 anonim válasza:
Szerintem Fegyőr annyira esélytelen, hogy rá kár szavazni. Nyilván Dobrevre vagy Jakabra kell, mert talán ők a legmegosztóbbak. Megnézném azért magamnak a szalonnácira szavazó DK-s zsidó nyuggereket, illetve a bolgár-zsidó-kommunista családból származó Gyurcsánynéra szavazó szalonnácikat...
2/28 anonim válasza:
Én biztosan. Bárki is lesz a miniszterelnök lesz hozzá közöm. Eddig egy szavazás révén szólhatam hozzá, most meg kettő révén. Ugyanúgy nem hagyom ki ezt a lehetőséget sem.
Én belátom, hogy 1/8 millió szavazatom van, de nekem az fontos.
3/28 A kérdező kommentje:
1# pontosan azért kellene Fekete Győrt kihozni győztesnek, mert akkor ő indulna Orbán Viktorral szemben....🤫🤫
2021. máj. 19. 08:19
4/28 A kérdező kommentje:
2# nagyon helyes, én is ezt fogom tenni, és a környezetemben úgy érzékelem, hogy egyre több Fidesz szavazó gondolja így. Ahogy írtam, mi is szeretnénk élni a pontosan ugyan annyit érő választójogukkal....
2021. máj. 19. 08:21
6/28 anonim válasza:
Eddig is tudtuk, hogy aljas, senkiházi, kommunistaivadékok vagytok. Örülök, hogy ez most itt le is van írva. És gyönyörű, ahogy adjátok egymás alá a lovat, hogy hogyan is lehetne mégjobban lebontani a demokráciát.
7/28 anonim válasza:
Fidesz szavazó vagyok, de nem látom értelmét, hogy részt vegyek rajta. Elnézve a jelölteket kb mindegy, hogy melyik nyer, mert mindegyik ugyan olyan rossz, úgy is ugyan azt a sémát követik majd. Nincs különbség.
8/28 anonim válasza:
6: ha valaki szavaz, azzal lebontja a demokráciát? Nocsak-nocsak... Kun Béla reinkarnálódott, vagy mi van?
9/28 anonim válasza:
Én ha szavazok is, akkor a legjobb jelöltre teszem (Márki-Zay). Isten óvjon attól, hogy Dobrev vagy Jakab legyen a min. elnök.
10/28 anonim válasza:
#8 tehát te bepofátlankodsz az összes önkormányzati, kisebbségi és helyi választásra, mondván szavazati jog? Nekem Budapestiként eszembe nem jutna Mucsaröcsögén polgármestert választani, de úgy tűnik, a te demokrácia érzéked még nem fejlődött ki rendesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!