Kire fogsz szavazni az előválasztáson? Csak az esélyesek vannak felsorolva.
Figyelt kérdés
Aki másra szavaz, az fölöslegesen megy el.2021. máj. 24. 15:47
A kérdező szavazást indított:
Karácsony Gergely
Jakab Péter
Dobrev Klára
40 szavazat
2/10 A Cenz Ura válasza:
sajnos ide még Jakab is kevés, Sztálin féle politikus kéne aki kiírtaná - ha nem is szószerint, de akár - a Fideszt!
3/10 anonim válasza:
Senkire. Mert mindegyik egy balfék, ezek bohócok és nem emberek
4/10 anonim válasza:
Természetesen Jakab Péterre, mint minden magyar ember.
5/10 anonim válasza:
Aki másra szavaz az nem a Fideszt támogatja? Komolyan sötétek vagytok mint az éjszaka. :D
Amúgy ezek közül bármelyiket ha meg sikerül válasszátok akkor vissza fogjátok sírni a 2010-2022 közötti időszakot. :)
6/10 anonim válasza:
Nekem mindegy, csak a jelenlegi kormány le legyen váltva!
Úgy vagyok vele, hogy arra fogok szavazni, aki a legesélyesebb, még akkor is, ha egyébként nem szavaznék rá. Szerintem először váltsuk le a fityeszt, aztán ha ezzel megvagyunk, ráérünk egymással harcolni.
8/10 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy ki és hogy van e nyelvvizsgája vagy sincs. Most nem ez számít. Le kell váltani a kormányt nincs mese mert rossz vége lesz.
9/10 mi?ki? válasza:
Én a kis majom momentumosra fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!