Mi értelme van a védettségi igazolványnak? Miért csak a meglétét ellenőrzik, miért nem az érvényességét?
Figyelt kérdés
Csak egy pillanatba kerül leolvasni a QR kódót az eeszt ellenőrző appal 🤷♂️2021. máj. 24. 12:11
21/25 anonim válasza:
20
Ja értem,te nem elég hogy Covid hívő vagy ráadásul még totálisan agymosott is.Igy már minden világos
22/25 A kérdező kommentje:
21:észreveket kérek....
Cáfold amit mondtam, vagy élvezd a dunning-kruger hatást, de CSENDBEN!
2021. máj. 24. 23:15
23/25 anonim válasza:
22
Eleve azt kéne cafolnom hogy a vírus létezik de szerintem neked az túl magas lenne
24/25 A kérdező kommentje:
23: szóval nem csak "alul informált" vagy, hanem konteo hívő vírus tagadó is? Elég sok mindent megmagyaráz....
Nagyon okos vagy, nagyon különleges, sikerült kitűnni a tömegből.
Megvolt az 5 perc hírneved. Élvezd ki a dunning-kruger hatást. De mégegyszer mondom, CSENDBEN!
2021. máj. 24. 23:27
25/25 anonim válasza:
24
Jóval informaltabb vagyok mint te és te hiszel konteokban,én tényekben hiszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!