Mi értelme van a védettségi igazolványnak? Miért csak a meglétét ellenőrzik, miért nem az érvényességét?
13
Én meg azért sajnállak mert csak ennyit tudsz érvelni.Bar agy nélkül tényleg nem lehet önállóan gondolkozni
14. Vicces, hogy te beszélsz önálló gondolkodásról 😅
Mesélj, szerinted miért nem jelentenek "veszélyt" azok, akik áteshetnek a víruson, terjeszthetik a fogékonyak körében és mutálódhat bennük. Érdekelnek az önálló gondolataid...
"Te a megvalósításról írsz. Két különböző dolog."
A kérdés a megvalósításról szól. Az írásod a megvalósításról szól. Az én írásom is a megvalósításról szól. Hol van itt két különböző dolog?
"Az oltott is áteshet a víruson, még számtalanszor, amíg él... és terjesztheti."
Nem fogjuk fel, brazil szappanopera, 129. rész.
Juan De Oltott valóban megfertőződhet, ha oltva van. De egyrészt a betegsége valószínűleg nem fogja ledönteni a lábáról, lényegesen rövidebb ideig lesz fertőző, és lényegsen kevésbé lesz fertőző. Azaz biztosan sokkal kevesebb kontaktnak fogja továbbadni a fertőzést, a szintént oltott Rodrigonak viszont szinte biztosan nem. Így a fertőzés erősen visszavonul.
16: még mindig itt tartasz 😅
Nem ártana rendesen is tájékozódnod...
Valóban, megfertőződhet az oltott is. Egyik vakcina sem fogja lézer pisztollyal a levegőben feléd úszó vírust lelőni....
Kérdés: mennyi idő alatt fogja az immun rendszered legyőzni a fertőzést. Hmmm???? 🤔🤔
15
Mi van? Én ilyenről egy szót nem írtam.Legyszives ne bedrogozott állapotban használd a gyk-t
19: pontosan mi bajod van?
Te voltál az, aki azzal érvelt, hogy veszélyesek a nem beoltottak a társadalomra nézve!
És igen, a vírus terjedési képességét nagyban segíti az oltás elutasítása.
Terjedési képesség = személyes interakciók száma / védettek száma.
A cél az, hogy a terjedési képességét minimalizáljuk. Ezt kétféle külön tehetjük meg: minimalizáljuk a személyes érintkezést (maszk, fertőtlenítés, távolság tartás) és vagy maximalizálni a a védettek számát (betegségen átesés, oltás).
Tudom, hogy ez ennek jóval bonyolultabb, de ez az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!