Gyanusan nagyon hamar meg lett az 5 millio beoltott?
Szerintem annyira nem lehetetlen. Voltam Pénteken oltáson és kb fél óra alatt végeztek 10-12 emberrel.
Bár így elsőre nekem is soknak tűnik. Valamennyit biztos hazudnak
Mi ebben a gyanús, vagy a különös? Pontosan tudták, mennyi oltás kell még, átlagosan mennyit adnak be a különböző kevésbé népszerű vakcinákból naponta. És ennek fényében írtak ki kb 200.000 foglalható oltási időpontot a hét második felére Pfizer-re. Nem kell zseninek vagy gonosz összeesküvőnek lenniük ahhoz, hogy ki tudják számolni mennyi oltás hiányzik még az 5 millióhoz és annyi pfizert kinyomjanak.
A pontos és megtervezett számaik szerint már Május 10.-re elértük volna az 5 milliót. Mégse lett meg, mert a kínait nem vitte a nép, mint a cukorkát.
Nem kedvelem a kormányt, de aki összeesküvést lát abban, hogy a kormány ki tudja számolni, hogy 4,8 + 0,2 ~ 5, az tényleg alusisakos.
"Na de abból az 5 millióból hányan kapták meg a második oltást is?"
Majd a titkárnőd leszek te digitális analfabéta. Első klikk: 3.000.989 fő már a második adag oltását is megkapta. Három hónappal ezelőtt megjósoltam itt a gy.k.-n hogy jó propagandával úgy 5,5 millióra saccolom az önkéntesen oltakozni akarók létszámát. Akkor még nem volt angol-indiai-faxomtudjamutáns, de igazából ezek a mutánsok töltötték be a propaganda szerepet. Akkor azt is megmondtam, hogy 5 millió körül már lasszóval fogják fogni az embereket, és könyörögni fognak hogy a pfizert felvegye valaki. Abban az időben a pfizer-moderna oltások úgy voltak elkönyvelve, hogy csak a csókosok kaphatják majd, a plebsznek meg ott lesz a kínai,ruszki, zenekar. Erre tegnapelőtt felhívják az egyik ismerősömet hogy mehet oltásra, kérdi milyen vakcina van, azt mondják bármelyiket választhatja, a modernát, pfizert is.
#26 ez mind szép és jó, de mindig is az első oltást kapottakat számolta a kormány, és ahhoz kötötte a lazításokat. Most, hogy hanyagul mindenki 5 millió beoltottról beszél, attól még 5 millió legalább első vakcinát megkapóról van szó a rendeletben, csak ez fölöslegesen hosszú.
Most lehet róla vitatkozni, hogy csak a második oltás véd igazán, de mivel alapból a járványhelyzethez és nem az oltásszámokhoz kellene kötni a lazításokat, ezért ez meddő vita ilyen szempontból.
A regisztrációk számából előre látták,hogy meg lesz az 5milió,sőt raktáron volt még pár darab olyan vakcina amire azonnal sorban állnak,ugranak az emberek.
Ezt is sikerült megcsinálni,köszönjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!