Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyanusan nagyon hamar meg...

Gyanusan nagyon hamar meg lett az 5 millio beoltott?

Figyelt kérdés
2021. máj. 23. 06:55
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
17%
Bűzlik ez az egész kamunátha-sztori, nem csak itt.
2021. máj. 23. 07:00
 2/29 anonim ***** válasza:
38%
És a Föld is lapos. Így megy ez!
2021. máj. 23. 07:02
 3/29 anonim ***** válasza:
58%

Nem vitatom a vírust, a halottakat, sajnos sok ismerőst vitt el. Oltva vagyok, családostól, betartottuk a szabályokat. Nem egy laposföldhívő vagyok...

De a számaikat egy percig nem hittem el.

2021. máj. 23. 07:02
 4/29 anonim ***** válasza:
35%

Ma vesztette hatályát a 104/2021 (III. 5) Korm. rendelet. Ez a rendelet írta elő többek között az utcai maszkhasználatot, és más egyéb szigorításokat is, amit itt most nem sorolnék. Ez a rendelet valamikor március elején került bevezetésre, de már akkor úgy döntöttek, hogy a mai nap fogja hatályát veszteni, függetlenül az oltottak számától, hiszen akkor még nem tudhatták, hogy hogyan fog ez alakulni.

Tényleg elgondolkodtató, hogy miért pont épp tegnap lett meg az ötmillió beoltott. Ha nem lett volna meg, ma akkor sem kellene az utcán maszkot hordani, mert a mai nap már nincs ami előírja.

Pont ez a "napra pontosan" egy kicsit gyanús nekem is.

2021. máj. 23. 07:14
 5/29 anonim ***** válasza:
23%
4. Gyanús itt sok minden.De ha véletlenül azt mondod,hogy itt tervszerűen,óraműpontossággal történnek a dolgok akkor azt mondják,hogy laposföldhívő vagy.Mint ahogy a 2. válaszban lehet látni.
2021. máj. 23. 07:19
 6/29 anonim ***** válasza:
26%
Kedves barátaim azért van ez így, mert kamu. Csak sajnos sok mosott agyú kis barátunknak hiába magyarázod el, úgysem értik meg m
2021. máj. 23. 07:53
 7/29 anonim ***** válasza:
66%

Azt kellene észrevenni, hogy ennek az enyhítésnek jogi alapja van, semmi egyéb. Hatályát vesztette egy rendelet és kész. Ez nem hit kérdése, ezek tények.

De mennyivel elegánsabb azt terjeszteni a médiában, hogy van ötmillió beoltott, és ezért lazíthatunk, mint a fenti kőkemény valóságot. A valóság az, hogy eleve eddig tervezték. Így ha esetleg nem lenne ötmillió beoltott, akkor is mondhatják hogy van, hiszen nem mi kisemberek fogjuk megszámolni, hogy valójában mennyi.

Csak annyit kellet volna mondani, hogy már nincsen jogi alapja bizonyos szigorírásoknak. De ez így mégiscsak jobban hangzik a médiában.

2021. máj. 23. 07:53
 8/29 anonim ***** válasza:
54%
szeptemberben, október elején térjünk vissza a témára. Ezt főleg azoknak javaslom, akik laposföldhívőnek, gödényistának nevezik azokat, akiknek bármilyen kritikájuk van a témával kapcsolatban. ezen a nyáron már nem lesz semmi, sokkal kisebb átoltottsággal rendelkező országokban is lecsengett a járvány -ukrajna asszem 2% talán- mert nyár van.
2021. máj. 23. 07:54
 9/29 Fsms ***** válasza:
62%
Csak annak a statisztikának hiszek, amit magam készítettem.
2021. máj. 23. 07:57
 10/29 anonim ***** válasza:
24%

Hatályát vesztette egy rendelet és kész.

Annyira jópofa, mikor joghoz kicsit sem értők beszélnek erről...

2021. máj. 23. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!