Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azt a hazugságot elhiszi...

Azt a hazugságot elhiszi valaki hogy szegénység van Magyarországon?

Figyelt kérdés

A héten voltam Auchanban, Bauhausban, Praktikerben, Lidlben, különböző plázákban.

Az üzletek tele vannak, tömött kocsikkal vásárolnak az emberek. A parkolókban rengeteg új autó, mindenki kényelmesen, jól elvan.

Biztos van egy nagyon szűk réteg aki nem él jól, de aki tanul és dolgozik az kiválóan megél.

2021. máj. 22. 13:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
32%

#10 Igen. Én is ilyeneket tartok fontosnak, azonban a #7-be egy frissebbet tettem bele és bizony az nem ilyen képet mutat.

Sajnos ha innen nyitom meg akkor nem olvasható, de ha bemásolod a keresőbe a címét, akkor kiadja az egész cikket. Viszont pont amiatt tettem be idézetként a lényeget, hogy látsszon a valóság.

2021. máj. 22. 14:28
 12/30 anonim ***** válasza:
80%
Aki szegény, az biztosan elhiszi.
2021. máj. 22. 14:33
 13/30 anonim ***** válasza:
88%

Nem unod még?

Láttál párezer vásárló embert akik vásárolgattak mert hosszú hétvége lesz? Ellenkező esetben éhen halnának.

Miért a kormány eteti a gyerekek generációját,veszi nekik a könyveket? inkább nézd meg hogy hányan élnek a szegénységi küszöb alatt.én olyan helyen élek ahol nincs bauhaus és praktiker,és város.és a legtöbb hely ilyen vagy még kisebb település.

2021. máj. 22. 14:39
 14/30 anonim ***** válasza:
91%

"aki tanul és dolgozik az kiválóan megél."

Aki tanul és dolgozik az a szocializmusban, a kommunizmusban él kiválóan de pontosan a kapitalizmusban nem ugyanis aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni...

2021. máj. 22. 14:40
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el a hazugságot. Szegénység viszont nagyon van, nem kell ahhoz nógrádba se borsodba menni, Budapesten is azért látszik, a A sok hitelből, részletfizetésből villogó proli (nem munkás hanem mentalitás) között is.
2021. máj. 22. 15:01
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
15-ös itt a lényeg.Hitel hitel hátán és akkor ez a gazdagság?Háátttt messze van tőle sőt mondhatni köszönő viszonyban sincs.Nem mind arany ami fénylik
2021. máj. 22. 15:26
 17/30 anonim ***** válasza:
88%
Senki sem hiszi el ezt a hazugságot, ugyanis ez nem hazugság. Értelmetlen kérdésre pedig az a jó válasz: hogy értelmetlen a kérdés, így senki se hiszi el, de nem azért, mert igaz.
2021. máj. 22. 15:27
 18/30 anonim ***** válasza:
50%
Mármint, hogy nem igaz, tehát itt gazdagság van, vagy minimum nincs szegénység.* A kérdező a kérdést a gazdagságra hegyezte ki, (legalábbis az is benne van), nem önmagában a nem szegénység.
2021. máj. 22. 15:28
 19/30 anonim ***** válasza:
87%

Akkor azt is látta az auchanban, hogy a leértékelt árukra úgy csapnak le a gazdag shoppingolgató népek, mint tyúk a takonyra?

Az se baj, ha büdös a csirkehús, csak olcsó legyen...

Hogy az olcsó szar virsliből fogy több vagy a pick szalámiból?

2021. máj. 22. 15:54
 20/30 anonim ***** válasza:
81%
De mitől számít valaki szegénynek? Nincs autóm, a mobilom 7 éves, és van egy 1 szobás lakásom. Szegény vagyok?
2021. máj. 22. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!