Azt a hazugságot elhiszi valaki hogy szegénység van Magyarországon?
A héten voltam Auchanban, Bauhausban, Praktikerben, Lidlben, különböző plázákban.
Az üzletek tele vannak, tömött kocsikkal vásárolnak az emberek. A parkolókban rengeteg új autó, mindenki kényelmesen, jól elvan.
Biztos van egy nagyon szűk réteg aki nem él jól, de aki tanul és dolgozik az kiválóan megél.
#10 Igen. Én is ilyeneket tartok fontosnak, azonban a #7-be egy frissebbet tettem bele és bizony az nem ilyen képet mutat.
Sajnos ha innen nyitom meg akkor nem olvasható, de ha bemásolod a keresőbe a címét, akkor kiadja az egész cikket. Viszont pont amiatt tettem be idézetként a lényeget, hogy látsszon a valóság.
Nem unod még?
Láttál párezer vásárló embert akik vásárolgattak mert hosszú hétvége lesz? Ellenkező esetben éhen halnának.
Miért a kormány eteti a gyerekek generációját,veszi nekik a könyveket? inkább nézd meg hogy hányan élnek a szegénységi küszöb alatt.én olyan helyen élek ahol nincs bauhaus és praktiker,és város.és a legtöbb hely ilyen vagy még kisebb település.
"aki tanul és dolgozik az kiválóan megél."
Aki tanul és dolgozik az a szocializmusban, a kommunizmusban él kiválóan de pontosan a kapitalizmusban nem ugyanis aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni...
Akkor azt is látta az auchanban, hogy a leértékelt árukra úgy csapnak le a gazdag shoppingolgató népek, mint tyúk a takonyra?
Az se baj, ha büdös a csirkehús, csak olcsó legyen...
Hogy az olcsó szar virsliből fogy több vagy a pick szalámiból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!