Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az a hazugság miért terjedt...

Az a hazugság miért terjedt el hogy Magyarországon szegénység van?

Figyelt kérdés

Én Budapesten élek és a Balaton környéken, Sopronban, Győrben, Debrecenben vannak ismerőseim.

Akárhová megyek mindenkinek a háza/lakása szépen felújítva, új autóval járnak, külföldre utaznak.

Van köztük vállalkozó, orvos, ügyvéd, banki dolgozó, műkörmös, burkoló, festő, ács, tetőfedő, lakberendező, személyi edző és még lehetne sorolni.

Biztos van egy réteg aki szegény, de a többségnek mindene megvan ebben az országban. Életrevalónak kell lenni.

2021. máj. 16. 09:03
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom mit vársz, Jakab 4 millos fizetéssel játsza a bazári majmot, hogy csak parizerre telik neki...
2021. máj. 16. 09:06
 2/38 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, jól benyaltál Orbánnak!
2021. máj. 16. 09:06
 3/38 anonim ***** válasza:
41%
Nem hazugság, de nem is teljesen igazság ez mert én is azt látom, hogy rengeteg az új autó, ami nem csak céges, tonnaszàm vásárolnak az emberek mindenfélét, a ratyi embernél is 50-100.000-es teló minimum, tehát csak a vinnyogás megy sokak részéről. Ezzel szemben azért meg-meg mutatkozik a szegénység is.
2021. máj. 16. 09:07
 4/38 anonim ***** válasza:
74%

"Kérdező, jól benyaltál Orbánnak!"

Meg az "egyeske" is!

5/38 molnarmarcell21 ***** válasza:
71%

Én Budapesten élek és a Balaton környéken, Sopronban, Győrben, Debrecenben vannak ismerőseim. Akárhová megyek senkinek nincs háza/lakása, autója, belföldre se utaznak. Van köztük vállalkozó, orvos, ügyvéd, banki dolgozó, műkörmös, burkoló, festő, ács, tetőfedő, lakberendező, személyi edző és még lehetne sorolni. Biztos van egy réteg aki gazdag, de a többségnek semmije sincs ebben az országban.

Na pont ennyit ér, ha a saját szemedre hagyatkozol statisztikák helyett.

6/38 anonim ***** válasza:
86%
Nézz utána annak is, hogy kinek mennyi megtakarítása és mennyi hitele van! Hitelből urizál mindenki, nehogy már a szomszédnak jobb autója legyen!
2021. máj. 16. 09:09
 7/38 anonim ***** válasza:
29%

Én mint "egyeske" azért nyaltam be Orbánnak, mert nem dölök be a Jakab féle olcsó trükköknek?!

Szánalmas ez a korlátoltság, hogy ha valaki valamiben nem ért egyet a baloldali hülyeségekkel akkor az már orbánista.

2021. máj. 16. 09:10
 8/38 anonim ***** válasza:
95%

Mit vársz a te ismerőseid köréből?:D

Nem akarok ítélkezőnek tűnni, de az esetek 80%-ban aki milliomos az lesz@rja a szegénységet, észre se veszi, a lényeg hogy csak neki legyen jó:D

Debrecenben is vannak igen igen szegény környékek és emberek. :) Nem ártana nyitott szemmel járni

2021. máj. 16. 09:12
 9/38 Koplárovics Béci ***** válasza:
87%

"Van köztük vállalkozó, orvos, ügyvéd, banki dolgozó, műkörmös, burkoló, festő, ács, tetőfedő, lakberendező, személyi edző és még lehetne sorolni."

Gyári munkás? Közmunkás? Esetleg munkanélküli? Milliónyi embert soroltam fel három kérdéssel. Plusz a családjukat. Velük találkoztál már? A 10 millióból (9.5) te hány emberről is beszélsz?

2021. máj. 16. 09:13
 10/38 anonim ***** válasza:
73%

kérdező, te végtelenül ostoba vagy.

kb az egyenek kalácsot szint

2021. máj. 16. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!