Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is van aki szegény ember...

Árokpart kérdése:

Más is van aki szegény ember de mégis inkább a Fideszre fogszavazni jövőre, mert az ellenzék által még szegényebb lenne?

Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 11:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
25%

20

Mire gondolsz félelemkeltés és fenyegetés terén? Mert én gyakran nézek M1-et, és ilyet nem tapasztaltam. Ugyanakkor rám nincsenek hatással azok az ellenzéki köpködések, akik meg akarják szabni nekem, hogy milyen rádiót hallgassak, milyen tévé adót nézzek, vagy milyen hírportált olvassak. A 444-re és a HVG-re és egyéb híroldalakra is bőven van rálátásom. Szóval emiatt kérdezem, hogy milyen fenyegetésről és félelemkeltésről van tudomásod a közmédiát illetően?

2021. máj. 22. 15:08
 22/26 anonim ***** válasza:
44%

"Mire gondolsz félelemkeltés és fenyegetés terén?"

https://www.youtube.com/watch?v=QspYPMHQkCQ

Nem hozzám címezted a kérdést, de szerintem erre gondolunk.

2021. máj. 22. 15:20
 23/26 anonim ***** válasza:
33%
Soros, Brüsszel, Migráncsok, "Momentum nevű rémszitő képződmény" és még egy kis Soros. Az az M1.
2021. máj. 22. 15:21
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
De miért jobb az ellenzék? Diktatúra, Orbán, Mészáros, álprobléma, "szrtájk"... Hmmm?
2021. máj. 22. 15:28
 25/26 anonim ***** válasza:
59%

#21: En nem a mediarol beszelek, hanem a kormanyrol. A felelem- es fenyegetettsegerzet pedig szubjektiv. Ha te nem tapasztal ilyet, akkor te bizonyara elegedett vagy a kormany tenykedeseivel. En meg nem. Az en ertekrendembe nem fer bele, hogy az orszag valasztott vezetoje kiskorukent tekint a valasztopolgarokra es olyan kifejezeseket hasznal, mint pl. "ki fogjuk kenyszeriteni". Ugyanakkor ahogy mondtam, nem vagyunk egyformak.

Azt viszont visszautasitom, hogy nekem ellenzeki sajtoorganumok mondanak meg mit nezzek, vagy olvassak. Tavalyig valoban inkabb ellenzeki sajtot olvastam, mert az meg mindig kozelebb allt a hirkozleshez, mint a kormanyparti sajtoorganumok. Ez azonban soha nem akadalyozott meg abban, hogy a Fideszre szavazzak. Az utobbi idoben a teljes magyar maimstream mediat bojkottalom, igy a dontesemhez sincs kozuk.

2021. máj. 22. 15:31
 26/26 anonim ***** válasza:
Én enms zavazok egyikre se, nincs értelme arról dönteni, hogy melyik zsebébe kerüljön a pénz.
2021. máj. 22. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!