Más is van aki szegény ember de mégis inkább a Fideszre fogszavazni jövőre, mert az ellenzék által még szegényebb lenne?
Én nem vagyok szegény, mégis oda szavazok.
Nem hiányzik egy biciklibolond miniszterelnök.
A szegény nem azért fog a fideszre szavazni mert szegény, hanem azért, mert hülye.
Csak az idióta szavazgat a saját kifosztóira.
Na meg, az aljas haszonélvezők!
Nem kívánok megbántani senkit ezzel a hozzászólásommal, de a fidesz az iskolázatlanok, tanulatlanok, szegénységben élők pártja lett. Lehet vagdalkozni, hogy így Gyurcsány, úgy Gyurcsány, de a fidesz alatt jobb már biztosan nem lesz. Elvették az emberek jövőképét, a politikusokba vetett hitet, ezért a már "ismert és megszokott" rosszra szavaz a társadalom azon rétege, akik a mindennapi megélhetési küzdelem miatt joggal érzik azt, hogy nem akarják a maradék energiájukat is egy új vezetés politikájának a megismerésére fordítani.
Együttérzek ezekkel az emberekkel és sajnálom azt, akit harag vezérel az ellenzék felé.
"Nem kívánok megbántani senkit ezzel a hozzászólásommal, de a fidesz az iskolázatlanok, tanulatlanok, szegénységben élők pártja lett."
Nem akarlak megbántani, de ez hülyeség. Mire alapozod ezt ankijelentést?
"Elvették az emberek jövőképét, a politikusokba vetett hitet"
A Fidesz előtti időkben jobb volt a politikusok megítélése? 2006 környékén is. Amióta élek, a poltikusokról az él a köztudatban, hogy lopnak, csalnak, hazudnak. Nem 2010 óta van így.
*8: Kijelentésemet arra alapozom, ami miatt a kormánypárti médiának (Origo, M1 stb.) van létjogosultsága. A kritikus gondolkodás teljes hiánya mutatkozik meg a fidesz szavazók között. Saját életemből példa: ellenzéki vagyok = ultramegagiga libernyák, de a Partizánt és a WMN-t is fenntartásokkal kezelem, mert nem minden megmozdulásukkal és kijelentéseikkel értek egyet. A radikalizmust nem csak a fidesztől nem szeretem, maradjunk ennyiben. Olyat viszont még nem tapasztaltam sem élőben, sem pedig a közösségi média felületein, hogy ami az M1-en elhangzik, az egy fideszes szavazó szerint nem úgy van.
Nem 2006 környékére kell visszanyúlni szerintem, hanem sokkal régebbre, konkrétan a rendszerváltásra. Nem adok a szavazatommal lehetőséget arra, hogy tovább "uralkodjanak" azok, akik 30 éve még a liberalizmus mellett kapmányoltak, ma pedig Kína barátai akarnak lenni. Sok víz lefolyt a Dunán, ideje a vérfrissítésnek. Én bízom FGYA-ban, MZP-ben és Karácsonyban, nem támogatom Gyurcsányékat viszont, még akkor sem, ha most éppen Dobrev néven futnak.
Fideszesben van ekkora diverzitás a párttagokat illetően?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!