Miért nem tisztelik sokan Orbán Viktort, akinek a rendszerváltást is köszönhetjük?
20: na végre már valaki, aki tudja mit beszél!
Gorbacsov és Németh Miklós volt az igazi rendszerváltó, és nem a karrierista, nagypofájú Orbán, aki egy nyilvános TV vitára sem mer kiállni...
Szégyen az a történelemhamisítás, amit ez a csürhe művel!
Tudom, ti fideszesek nem igazán szerettek/tudtok gondolkodni, de azért megpróbálom felvázolni, hogy miért nem istenítjük a drága Viktorkádat:
-Tönkretette az egészségügyet, számos eü dolgozót üldöztek el a pályáról egy világjárvány kellős közepén
- A magyar oktatási rendszert teljesen leszarják, helyette a kínaiaknak építünk egyetemet HITELBŐL
-Folyamatosan gyűlöletkampányolnak bizonyos csoportok ellen (migránsok, melegek stb)
- Tönkretették az ingatlanpiacot a CSOK, babaváró stb. hiteleikkel
- Nemlétező ellenségképet alakítanak ki, akitől rettegni kell (Soros)
- Ők papolnak a keresztény értékekről, miközben Szájer az ereszen csúszva menekül meleg orgiákról
- Az egész covid járványt arra használták fel, hogy a vagyonukat, hatalmukat gyarapítsák
Kérdező, tudom hogy ezt a sok infót nehéz lesz egyszerre feldolgoznod, de azért próbálgasd.
Kérdező, tudom hogy ezt a sok információt n
Orbán a nemzeti egység helyett a nemzeti gyűlöletet teremtette meg, hosszú távra hatalmas társadalmi károkat okozva!
Ilyen megosztó alak nem lehet egyetlen ország vezetője sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!