Miért nem tisztelik sokan Orbán Viktort, akinek a rendszerváltást is köszönhetjük?
6os..
Mennyit fizetnek egy ilyen firkálmányért?
Mensa: "nincs fideszes 100-as IQ fölött"
Minimálnyugdíj: 22.800 HUF
Éhezik: 3.000.000 fő
Nyalhat és ropogtathat: 6-os nyaligátor!
te 6-os, én rákerestem a
"Magyar egészségügy kiválóan teljesitett, önök a pandémia hősei" mondatra, csak fideszes propagandaoldalon volt megtalálható, forrásmegjelölés nélkül.
Dobnál nekem egy hiteles linket rá?
13as
Honnan dobna linket ekkora marhaságra??
Tipikus fideszes barom,állít valamit,ami persze nem igaz,és el akarja adni igazként.
Ez a fidesz politikája,a sok hülye meg hajbókolva tapsikol,IQ negatívok.
Ez a dagi a világon még semmi hasznosat nem csinált, csak pofázik alaptalanul.
Nagy lehetőség volt a kezébe immár 11 éve, de nagyon-nagyon kevésnek bizonyult hozzá!
A sok összelopott pénzt nem tudja a sírba vinni - csak még ehhez sincs esze!
#19 csak egy kis történelem óra, mert úgy tűnik, te is elhiszed orbán és a rendszerváltás kapcsolatáról szóló tündérmesét.
Az ország megegyezett a szovjetekkel, hogy teljesen kivonulnak és adnak egy esélyt Magyarországnak a választásokra. A szu. annyit kért, hogy ne legyen ez nagy dobra verve, mert a helyzet amúgy is arcvesztés. Erre ez a fogyatékos kiállt beszédet tartani (az az elhíresült "ruszkik haza" beszéd), amivel az egész műveletet veszélyeztette. Szerencsére sikerült diplomáciai úton rendezni a dolgot. Amúgy simán benne volt a pakliban, hogy emiatt a gyökér miatt itt marad a vörös hadsereg... Igazából így belegondolva, lehet, már akkor is a szovjeteknek dolgozott és ezzel kellett neki tárgyalási alapot adni a szovjetunió kezébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!