Mi ez a nagy lazítás hisz itt az indiai duplamutáns?
Figyelt kérdés
Pont hogy most kellene a szigor.
Nem hiszem el hogy a sok fiatal nem bír egy nyarat a seggén eltölteni
Bulikázás helyett inkább dolgoznának meg művelődnének kicsit
2021. máj. 21. 09:15
1/17 árokpart válasza:
Álljál már le légyszíves! Nem azért vannak a lazítások, mert a fiatalok mit szeretnének és mit nem hanemmert vége a járványnak. Attól még, hogy neked nincsen életed és nem volt esetleg jó a járvány előtt és a járvány kompenzálta a frusztráltságod, attól még az embere többsége örül, hogy vége a járványnak. Hihetetlen milyen emberek vannak!
2/17 anonim válasza:
Te nem voltal fiatal? Szigor? ... Teged vert apad??? :)
3/17 anonim válasza:
"Pont hogy most kellene a szigor."
Akkor állj vigyázzba!
Középre nézz!
Zászlónak tiszte legj!
4/17 árokpart válasza:
Irigy frusztrált ember lehet a kérdező. Normális ember örül, hogy vége a járványnak. Régen is a többség örült ha vége volt a háborúnak.
5/17 anonim válasza:
Adok én neked olyan szigort ostorral hogy beszarsz ha erre van igényed.
6/17 anonim válasza:
Értem én, hogy trollkérdés, de ez csak sajnos addig poén, míg nem jön egy olyan mutáns, ami ellen a vakcinák többsége hatástalan.
7/17 anonim válasza:
Olyan mutáns csak oltottakban fejlődhet ki. Ezért kéne őket bezárni.
8/17 anonim válasza:
9/17 A kérdező kommentje:
Ha egy szórakozóhelyben valamennyi felelősség és tisztesség van akkor nem rendez bulit.
Ha mégis rendeznek annak járványügyi következményeit viseljék mind anyagilag mind erkölcsileg társadalmilag
2021. máj. 21. 09:39
10/17 anonim válasza:
Kérdező. Tudsz mutatni valamelyik ajtókilincsen egy indiai triplamutánst? Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!