Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lazítás jöhet?

Lazítás jöhet?

Figyelt kérdés
Nagyon úgy érződik Orbánon, hogy enyhíteni akar.
2021. febr. 24. 10:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Én feszültnek érzem.
2021. febr. 24. 10:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az embereknek elegük van már a karanténból, ezt pontosan tudja Orbán, mert folyamatosan mérik, mit akar a nép. Kénytelen lazítani, csak hát itt a 3. hullám, megszívta! :)
2021. febr. 24. 11:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Jönnek a választások, naná hogy fog lazítani.
2021. febr. 24. 11:01
 4/13 A kérdező kommentje:
És milyen enyhítés lehet? Kijárási kezdetének eltolása, kocsmák részleges kinyitása?
2021. febr. 24. 11:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintetek lesz iskola nyitás?
2021. febr. 24. 11:14
 6/13 anonim ***** válasza:

"Nagyon úgy érződik Orbánon, hogy enyhíteni akar."

Igen, mert tudja, hogy az emberek enyhítést akarnak. Ezt folyamatosan mérik. De elég csak megnézni, hogy hány emberen nincsen maszk az utcán (még sokszor öregeken sem), illetve az oltási hajlandóság mértéke is sokat elárul a közakaratról.

Helyes vagy sem, de az embereket már rég nem érdekli ez az egész. Már a médiában is csökkent a covid cikkek száma (már nem kattintanak rá sokan), egyszerűen senkit nem érdekel már.

Ha a szakembereken múlna, még 2030-ban is maszkot hordanánk, mert van 0,1 százalék esély valami mutáns újboli elterjedésére. Vicc az egész. Szerintem az utcára se menjünk ki, mert elüthet egy autó...

2021. febr. 24. 11:22
 7/13 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ezek tudatában, nem hiszem. Egyébként szerintem az iskolák kinyitása az utolsók között lesz. Tavaly májusban is már pörgött az élet, a suli még is online ment végig.

2021. febr. 24. 11:29
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
remélem igen. Aki akar az maadjon otthon a feneknén, de aki nem akar azt ne kötelezzék.
2021. febr. 24. 11:47
 9/13 anonim ***** válasza:
#8 Látod nyolcas, így lepontoznak, ha szóváteszed, h ne korlátozzák a szabadságod...
2021. febr. 24. 11:51
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez az. Nem tudom nekik miben árt, ha én elmegyek az uszodába úszni vagy a könytárba, vagy netán színházba vagy moziba. Ha annyira akarnaka lepontozók maradjanak otthon és zárkózzanak be.
2021. febr. 24. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!