Titeket nem akaszt ki az ilyen szöveg? Europába itt a legkevesebb a pénz a dolgozó embereknél
Figyelt kérdés
"mivel Európában átoltottság tekintetében mi állunk a legjobban, mi vagyunk leginkább biztonságban, ezért mi tudunk a leggyorsabban mozdulni, a többiek még kevésbé."2021. máj. 20. 12:52
1/8 anonim válasza:
De szörnyen. Mindig elbassza a kedvem hogy ilyen szánalmas propagandát nyomnak, mintha nem is tudom még Rákosi elvtárs köztünk járna...
2/8 anonim válasza:
Nem, mi a fenéért akasztana? Inkább a kérdésedben lévő hazugság akaszt ki.
3/8 A kérdező kommentje:
Atért mert az utóbbi 10 évben az életszínvonal ki melozik és nem lop nincs ismeretsége nem párt tag egyre rosszabb az élet.
2021. máj. 20. 13:03
4/8 anonim válasza:
#3 Nézd, én utálom a fideszt mert egy tolvaj korrupt banda, de amit írsz az konkrétan nem igaz. Aki tud és akar is dolgozni, tenni saját magáért, az tud, többet, jobban mint korábban.
5/8 anonim válasza:
4 igazad is van a nyugdíjasok kik végigszolgálták az összes rendszert menjenek el dolgozni 100 magyarból 26 nyugdíjas
Fiataloknak meg ha eszük van menjenek külföldre
Éljen a TI rendszeretek
6/8 anonim válasza:
"Europába itt a legkevesebb a pénz a dolgozó embereknél"
A szöveg az nem aggaszt,mert van akit aggaszt?
Persze arra kell törekedni hogy a dolgozó ember minél többet keressen.
7/8 anonim válasza:
Persze, oltottként, a védettségi igazolányunkkal szabadon mehetünk most már Mongóliába és Grúziába (karantén és külön tesztelés nélkül). Ezek az úticélok minden vágyai egy magyarnak. (Nem.)
8/8 anonim válasza:
"Europába itt a legkevesebb a pénz a dolgozó embereknél"
No persze, ez nem biztos hogy így van,de attól hogy valakinek ez a véleménye, én nem esek kétségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!