Én eddig 1-szer használtam az oltási igazolást májusban, akkor is 1 étterembe kellett.
Nem fogja őket motiválni, mert simán lehet élni anélkül is.
2021. máj. 20. 11:24
2/36 anonim válasza:
Ha adnak pénzt érte mint külföldön akkor beoltatom magam.
2021. máj. 20. 11:32
3/36 anonim válasza:
Egyrészt nem az lenne egy ilyennek a lényege, hogy motiváljon, mert hogy még mindig "önkéntes" az oltás.
Másrészt a védettségi igazolványtól nem leszek védett, csak előnyt élvezek másokkal szemben.
És igen, akár évekig is kibírnám jelen feltételek mellett, mert a kormány zsarolására nem fogom beoltatni magamat^^
2021. máj. 20. 11:32
4/36 anonim válasza:
Én nem a kártya miatt kértem az oltást, viszont vannak ismerőseim akik csak amiatt akarták. Szóval van akit motivál van akit nem.
2021. máj. 20. 11:36
5/36 anonim válasza:
De azért meghallgatnám milyen zsarolásokról van szó.
Beoltattam magamat, de azt kell mondjam eddig napok-hetek során nem kérték sehol szóval kíváncsi lennék mi a hiszti oka elsősorban.
Ja igen, nem lehet beülni egy étterembe vagy kondiba. Ennyi.
Zsarolástól messze van, oltatlanul elmehetsz a Tescoba, végigmehetsz az utcán, beülhetsz a teraszra megenne 1 fagyit stb.
2021. máj. 20. 11:36
6/36 anonim válasza:
#4: azok az ismerőseim, akik a kártya miatt adatták be, azok leginkább a gyerekük miatt adatták be, mert a kisgyereknek elég nehéz elmagyarázni, hogy a kormányunk egy fsz, aki zsarolással akarja kikényszeríteni a berendelt vakcinák felhasználását.
2021. máj. 20. 11:38
7/36 anonim válasza:
Te nem az átlag, hanem a lecsúszott magyart, és a cigányokat vetted alapul. Egy átlag magyar azért évente egyszer elmegy ide-oda (ha mást nem Velencére), vagy beül egy étterembe évforduló alkalmából, stb. Viszont akinek esze van, simán megoldhatja a problémát alternatívákkal, például olyan helyre megy nyaralni, ahol nem kell igazolvány, olyan étteremben eszik, ahol van terasz, stb. Szinte minden megkerülhető.
2021. máj. 20. 11:40
8/36 anonim válasza:
#5: onnantól, hogy korlátozva vannak az oltatlanok olyan dolgokban, amik mindkét kategóriát azonos mértékben megilletnék, ez diszkrimináció, az pedig zsarolás, hogy a beoltottak számához vannak igazítva például az egészségügyi korlátozások feloldása. Mert csak azt érik el ezzel, hogy az emberek megutálják egymást...
2021. máj. 20. 11:41
9/36 anonim válasza:
Átlag magyar vagyok. Nem. Sehol sem kérik.
2021. máj. 20. 11:43
10/36 anonim válasza:
Azt tudom hogy engem nem motivál, én beoltottam volna magam védettségi igazolvány nélkül is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!