Történelemből tanítják a 2006-os rendőri túlkapásokat, és az ösződi beszédet?
Pár éve érettségiztem, akkor a legutolsó tananyagunk a globalizáció, terrorizmus volt. Max csak annyit várták el, hogy soroljuk fel a kormányokat 2012-ig bezárólag.
Jelenleg a rendszerváltás a legutolsó konkrét tananyag ami részletesen bele megy a magyar történelembe.
Amikor én utoljára történelmet tanultam, akkor azt tartották, hogy el kell távolodni egy korszaktól időben ahhoz, hogy viszonylag objektíven lehessen róla véleményt mondani.
Persze most, hogy úgy tűnik a jelenlegi kurzusnak a lopást leszámítva mindennél fontosabb az ideológiai nevelés, bármi előfordulhat.
ma 12:09
Azért szerintem felnőtt úgy egy generáció, hogy az Orbán kormányok az egyetlen ami megvan neki, szóval jó lenne kicsit bennük is tudatosítani, hogy azok akik most diktatúrát kiáltanak és korrupciót mégis hogyan vezették az országot.
Mert pl. van egy barátom aki töri szakos és Gyurcsány neki csak mémekből van meg. Most szerinted egy ilyen ember tud megalapozott döntést hozni amikor választani kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!