Az ellenzéki/liberális média is elismerte, hogy izraeli különítményesek jöttek is 2006 októberba?
Már akkor amikor kilötték a szegény emberek szemét elterjedt az a szóbeszéd, hogy idegen különítményesek jöttek ide, hiszen nem volt rajtuk sorszám, ami minden magyar rendőrnek van. A jobboldali médiában le is adták nemsokkal később egy wikileaks hírt erről.
Ellenzéki médiában még nem olvastam ennek eismerését. Lehet hogy mégsem így volt? [link]
Én ezt nem olvastam még jobbos médiától se!
.
.
.
.
.
Mondjuk 2006-ban kilőtték mindkét szemem, lehet ez az oka.
Gyurcsány ment át pufajkás stilusba azért vetette le a sorszamokat.
A nagy jogállamiság harcosa megtehette és kész. Örüljünk, hogy csak 14 ember szemét lövette ki és nem borult el az elméje még jobban.
Nemtudom, nem érdekel hogy mi volt 15 éve.
Nem a múltban élek.
Azonosító szám lesz az a sorszám és 2006os balhé előtt nem is volt kötelező a viselése. Menet közben jött ez a szabály.
Ilyen bevetéseken alap, hogy a kivezényelt rendőr nem kommunikál a vele szemben állóval. Nincs bratyizás, nincs semmi kommunikáció.
Ezért hitte sok konteós, hogy a rendőrök nem is magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!