Baj lenne, ha egy miniszterelnök nem tud angolul?
Figyelt kérdés
Készült egy közvéleménykutatás arról, hogy a magyarok hogy vélekednek erről. Nem tudom mennyire hiteles, ezért most titeket kérdezlek róla. Itt reprezentatívabb minden. Az hogy Karácsony, külön tolmáccsal jár mindenhova miért gond? A tolmács is jól visszaadja a szándékokat. Nem? Régen is egyeztettünk a kommunizmusban keleti népekkel. Nem mindenki tudott oroszul akkor sem.2021. máj. 18. 10:25
11/29 anonim válasza:
"Itt reprezentatívabb minden. " :D :D :D
12/29 anonim válasza:
Ha nekem a retkes diplomámhoz kellett, úgy, hogy soha, de tényleg soha és sehol nem használtam a nyelvtudást, akkor alap, hogy az elnök is tudjon, főleg, hogy világnyelv.
13/29 anonim válasza:
Most ezek a kérdések valóban komolyak??? Egy ilyen 70 IQ alatti idiótáról bárki elhiszi hogy megválasztják? A nyelvvizsga a legkisebb problémája karigerinek. Amúgy meg egy tetves főiskolához vagy diplomához is KELL.
Neki hogy sikerült nélküle? Ezt kéne vizsgálni.
14/29 anonim válasza:
Tesóm óvónő, neki is kellett nyelvvizsga a diplomához, amit talán kétszer használt életében, egy nyaraláson, meg egy használati utasításhoz. De a munkájához, napi életéhez, hobbijához, sosem.
15/29 anonim válasza:
Mivel uniós tagállam vagyunk, illene tudni!
16/29 anonim válasza:
A papír nem igazolja a valódi, használható nyelvtudást. Magyar mint idegen nyelv vizsgán sem biztos, hogy le tudna vizsgázni egy anyanyelvi magyar. Nekem is van nyelvvizsgám, de nem érek vele semmit a gyakorlatban, mert nem a használt nyelvet tanították, nem abból vizsgáztattak annak idején. Illetve ha valaki nem használja az idegen nyelvet, idővel meg is kopik a nyelvtudása.
17/29 anonim válasza:
a 21. században illene egy ország fejének a világnyelvet beszélnie. ahogy az előttem szólük írják, egy szaros könyvtár-büfé szakos diplomát se adnak oda nyelvvizsga nélkül, az ország feje meg elvileg egy tanult ember, ALAP hogy beszéljen legalább 1 idegen nyelvet
18/29 anonim válasza:
#9. Ez sajnos nem így van, a politikában elég sok múlik az informális beszélgetéseken. Ott nincs tolmács, ott zárt ajtók mögötti érdekérvényesítés van. Én azért szeretném, ha az országom mindenkori miniszterelnökének és külügyminiszterének az angol nyelv tárgyalóképes ismerere azért nem lenne egy megugorhatatlan akadály. Olyan nagy kérés ez? Mindezzel együtt elég gyengének érzem az emiatt Karácsony ellen folytatott hadjáratot. Egy rakás dolog miatt nyomi szegény (emiatt is), de ez akkor is komolytalan. Ő meg még adja a kormánypropaganda alá a lovat, és kínjában már a 10 értékeléses markmyprofessor adatlapját postolta valamelyik nap, valami hihetetlen szánalmas az egész történet.
19/29 anonim válasza:
Nem. Angolul annak kell tudnia aki angol. Senki másnak.
20/29 mindentudó99 válasza:
Hát az már mindennek a teteje lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!