Akik nem szeretik Orbán Viktor miniszterelnök Urat, azok
miért nem szeretik őt?
Figyelt kérdés
Adott adókedvezményeket, kedvezményes hiteleket, nőtt a minimálbér, szakmunkás bérminimum, nőtt az orvosok fizetése, jelentősen javult az elmúlt években a foglalkoztatás is. Jól kezelte a vírus helyzetet, időben és nagy mennyiségben szerzett be még Keletről is vakcinákat, aminek hatására, mára már jelentősen javult a vírus helyzet itthon. Sőt még jó külpolitikájának köszönhetően nem engedte be az afrikai illegális migránsokat, így nem romlott jelentősen a közbiztonság sem. Ennek ellenére sok éles kritikát hallok róla sajnos, amit nem helyeslek. Én elégedett vagyok vele.
"a hatalom megrészegít" élő példája. Régen kedveltem, mert volt kiállása, tömegeket tudott megszólítani. Most csak a pénz számít és, hogy valami ellen mindig muszáj harcolni,de a legjobb egyszerre több dolog ellen. Régen tetszett, hogy a Fidesz nem annyira az ellenfél mocskolásával kampányolt, most belépek youtubra zenét hallgatni és egyből feldob egy ellenzék lejárató reklámot.
2021. máj. 18. 18:48
22/33 anonim válasza:
Mert facebookra belépek és beadja hogy Fidesz Hírdetés GYÚRCSÁNY SHOW TÖRÖLVE
2021. máj. 18. 18:57
23/33 anonim válasza:
Mivel folyamatosan becsapja a népet. Tegyük fel sokan örülnek annak, hogy nőtt a minimalbér, ez oké is. Viszont az nem jut el az agyukig hogy minden mennyivel többe kerül. Szóval itt semmilyen emelésről nincs szó, csak jól hangzik hogy megint emeltek. De ha kicsit gondolkodna mindenki akkor rájönne hogy semmivel nincs előrébb...
2021. máj. 19. 12:39
24/33 anonim válasza:
Mit szeressek, mit tiszteljek Orbánon?
Ős sem szeret, ős sem tiszte minket!
Nekem soha nem hiányzott, és soha nem is fog.
2021. máj. 19. 14:00
25/33 anonim válasza:
Igen és utolsó írja jól. Ezt már régen is írták róla, hogy megvet mindenkit, keresztülgázol mindenkin és csak a szűk kis holdudvarával tart össze jóban-rosszban (mint egy "vérszerződés" - idézőjelben írtam, nem kell belekötni).
Erről van könyv.
2021. máj. 20. 10:14
26/33 anonim válasza:
1. Mészáros pajti
2. Garancsi pajti
3. Tiborcz gyerek és a lánya
Millárdos beruházások amire semmi szükség, a haverok olyan szinten meggazdagodtak hogy már a nőik milliós ékszerekben, több százezres ruhákban, több tíz milliós autókkal rohangálnak.
Semmien segitséget nem adott külfödön is volt olyan ország ahol 600€ segélyt kaptak akiknek átmenetileg zárva tartott a munkahelyük. Minden más mint az adókedvezmény, csok, babaváró a közép vagy felső-középosztály segítsége akik amugy is jól élnek és keresnek mert ezek nagy része HITEL és hitelképes személyek kapják meg. Nem az aki vidéken havi 200.000 él a családjával. Nezz körül milyen szegénység van főleg vidéken, ne a XII meg a II kerületet vedd alapul.
2021. máj. 22. 01:08
27/33 anonim válasza:
És tegyük hozzá, Simicska is pajtijuk volt, de kiesett a pikszisből, miután kinyílt a szeme. (Természetesen nem kívánom őt fényezni!)
Már 5 éve kész lenne az M4-es út, akarva-akaratlanul eszembe jut, ahogy jövök-megyek rajta.
2021. máj. 22. 07:58
28/33 anonim válasza:
26-27 Azok a disznók akik a vályú elejibe kerülnek, degeszre hízzák magukat, és nem engednek oda mást, ez mindig így van.
2021. máj. 22. 09:40
29/33 anonim válasza:
27- Szolnok körül azokat a "pilléreket" Orbán-torzónak becézik a helyiek - és nem véletlenül!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!