Akik nem szeretik Orbán Viktor miniszterelnök Urat, azok miért nem szeretik őt?
Afrikai migránsok sosem akartak idejönni, hanem legfeljebb átutazni Nyugat-Európa felé. Azért mert afrikaiak, még nem hülyék.
De lehet velük tömeghisztériát kelteni: "elveszik a munkánkat, megerőszakolják asszonyainkat".
Mit szeressek a diktátoron? Én nem kaptam tőle se stadiont, se szállodát, de még egy nyüves kaszinót se😟
Amiket felsoroltál, nagyon jól hangzik, kár, hogy nem igaz. Azért nyelitek be, mert tény, hogy elképesztően erős szónok, ezt elismerem. Ha azt mondaná, holnap felakasztanak, azt is tapssal fogadnátok. Ő a zárást is el tudta adni nyitásnak, vagy bármit. Meg hát, elég régóta és sokat dolgozik azon, hogy minél kevesebb legyen a gondolkodó ember. Munkája gyümölcse kezd beérni.
A 15-tel nagyon egyetértek.
Apropó! Mit szóltok a fidesz kampányvideójához? A jutúb már az arcomba tolja! Szerintem szánalmas. A kulisszák mögött Orbán és Gyurcsány szerintem a markukba röhögnek rajtunk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!