Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen korlátolt szinte...

Miért ilyen korlátolt szinte mindenki, hogy vagy baloldali ellenzék, vagy fidesz? Miért nem lehet felfogni, hogy lehetnek átfedések, és esetleg olyan is, hogy egyik sem?

Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
12%

Pl. milyen átfedésre gondolsz?

Az 1-2%-os Mi hazánkra?

A törpe- és bohócpárt Kétfarkú kutyapártra?

Mert ezeken kivül ketté szakadt a tömb, van a Fidesz és most már van az egybe öntött moslékkoalició ami felkarolta az ellenzéki pártokat

2021. máj. 16. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

A korlátoltak hisznek a mesékben és elmondom,hogy

a Mikulás sem létezik.

2021. máj. 16. 17:42
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Azt mondod hogy az szavazzunk nevenincs pártokra?
2021. máj. 16. 17:48
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem, így értem!

Hanem, hogy ha véleményt alkotok, akkor miert ne lehetnék független? Vagy ha épp a fidesszel értek egyet, attól még nem leszek fideszes... vagy fordítva...

2021. máj. 16. 17:54
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Pedig szerintem sokan az egyik sem kategóriába tartoznak. Nekem egyik sem szimpatikus. De amikor elsőként mentem oltásra, aljas Fidesz-bérenc voltam. Nem esetleg azért, mert krónikus beteg vagyok, és féltem az egészségem, nem, a Fidesz kedvéért mentem oltásra.

Jelenleg fogalmam sincs kire fogok szavazni.

2021. máj. 16. 17:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak akik tudják.

Szerencsére.

2021. máj. 16. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
17:55: az már tényleg nagyon szomorú, ha egyesek az oltást is politikai kérdésként élik meg. Ellenzéki oldalon meg pláne.
2021. máj. 16. 18:02
 8/9 anonim ***** válasza:
63%

Jogos a kérdés!

Én pl. elég rossz véleménnyel vagyok mindkét oldalról. Fő is a fejem, hogy kire szavazzak jövő tavasszal. Még az is lehet, hogy otthon maradok, ami nem azt jelenti, hogy nincs véleményem a történésekről, hanem hogy egyik oldal sem tudott meggyőzni arról, hogy jó lenne, ha rájuk szavaznék.

2021. máj. 16. 18:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért ez az oltásdi jó húzás volt,hoz pár szavazatot valahova.

Van ahonnan meg visz.

2021. máj. 16. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!