Miért ilyen korlátolt szinte mindenki, hogy vagy baloldali ellenzék, vagy fidesz? Miért nem lehet felfogni, hogy lehetnek átfedések, és esetleg olyan is, hogy egyik sem?
Pl. milyen átfedésre gondolsz?
Az 1-2%-os Mi hazánkra?
A törpe- és bohócpárt Kétfarkú kutyapártra?
Mert ezeken kivül ketté szakadt a tömb, van a Fidesz és most már van az egybe öntött moslékkoalició ami felkarolta az ellenzéki pártokat
A korlátoltak hisznek a mesékben és elmondom,hogy
a Mikulás sem létezik.
Nem, így értem!
Hanem, hogy ha véleményt alkotok, akkor miert ne lehetnék független? Vagy ha épp a fidesszel értek egyet, attól még nem leszek fideszes... vagy fordítva...
Pedig szerintem sokan az egyik sem kategóriába tartoznak. Nekem egyik sem szimpatikus. De amikor elsőként mentem oltásra, aljas Fidesz-bérenc voltam. Nem esetleg azért, mert krónikus beteg vagyok, és féltem az egészségem, nem, a Fidesz kedvéért mentem oltásra.
Jelenleg fogalmam sincs kire fogok szavazni.
Jogos a kérdés!
Én pl. elég rossz véleménnyel vagyok mindkét oldalról. Fő is a fejem, hogy kire szavazzak jövő tavasszal. Még az is lehet, hogy otthon maradok, ami nem azt jelenti, hogy nincs véleményem a történésekről, hanem hogy egyik oldal sem tudott meggyőzni arról, hogy jó lenne, ha rájuk szavaznék.
Azért ez az oltásdi jó húzás volt,hoz pár szavazatot valahova.
Van ahonnan meg visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!