Aki ellenzéki, szavazna inkább a Kutyapártra, ha Dobrev Klára lenne a miniszterelnök jelölt?
Figyelt kérdés
Én biztos. Egyéb jelölt esetében hajlanék a közös listát támogatni, de így semmiképp sem. Orbánt Gyurcsány(né)ra cserélni semmi értelme.2021. máj. 16. 07:19
1/12 A kérdező kommentje:
A Kétfarkú Kutyapárt pedig amúgy is szimpatikus.
2021. máj. 16. 07:20
2/12 anonim válasza:
Nem szavaznék.Arra szavazok,akinek legnagyobb esélye van eltakarítani a fideszt.Nem érzelemből kell szavazni most,meg szimpátia alapján,hanem stratégiailag. Normál esetben nem szavaznék az összefogásra,meg Dobrev Klárára sem,de most fogok. Nem azon gondolkozok,hogy van-e más alternatíva vagy jobb lesz-e az ellenzék.Az első lépés a fidesz leváltása.Utána lehet lépni tovább.
3/12 anonim válasza:
Dobrev az egyetlen aki képes legyőzni a fideszt... Tudtok jobbat? Karácsony egy bohóc, nem való vezetőnek
4/12 anonim válasza:
Szeretem Dr Orbán Viktor Mihály miniszterelnök urat.ettől függetlenül többet nem szavazok dr Orbán Viktor Mihályra,nem támogatom hogy újra miniszterelnök úr legyen.inkább szavaznék Gyurcsányné asszonyságra.a fatökűek szerintem nem valós alternatíva.
5/12 A kérdező kommentje:
2: ha szerinted nem számít, hogy jobb-e az ellenzék Dobrevvel, miért szavazol rá? Csak azért leváltani Orbánt, hogy utána még rosszabb legyen?
2021. máj. 16. 07:33
6/12 anonim válasza:
2. Vagyok. Azért szavazok rá mert rosszabb nem lehet.Hiába mondja akárki ,hogy lehet.
8/12 anonim válasza:
A kétfarkú, egy vicc pártnak indult, Rájuk szavazol, akkor a fideszre szavazol. Aki a fidesz politikáját rossz iránynak tartja, szavazni fog Dobrevre, Karácsonyra, stb, csak azért, legyen valami irányváltás. Az meg kiderül, miben lesznek jobbak, rosszabbak, ha megválasszák őket.
9/12 anonim válasza:
Bárki, csak a fidesz ne! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10/12 A kérdező kommentje:
“ A kétfarkú, egy vicc pártnak indult, Rájuk szavazol, akkor a fideszre szavazol.”
Demagógia overload.
2021. máj. 16. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!