Az oltáspártiak általában tanultabbak és intelligensebbek, mint az oltást elutasítók?
A KSH felmérése szerint az alapfokú végzettséggel rendelkezők fele oltatná be magát, a felsőfokúaknál 75% ez az arány. Az oltást teljesen elutasítóknak az arány több, mint 3x annyi az alapfokú végzettséggel rendelkezők, mint a felsőfokú végzettséggel rendelkezők között.
Lehet, hogy a tanulatlan oltasellenesek jobban szeretik bujni a The Lancet-et es mar tudjak, hogy a sztar oltasok kabe egy nagy semmit ernek? Egy masik topicban epp most hobolog valaki miatta.
A veszelyeztett csoportokon kivul konkretan semmivel nem csokkentik a megbetegedes eselyet csak olyan mutatot hasznalnak, hogy ugy tunjon hu de hatasos.
Csak egy példa egy szintén diplomás ismerősömtől:
-Beadattam az oltást mert eddig négy ismerősöm halt már meg covidban. Pedig megkapták az oltást.
A diplomához nem jár az ész sajnos. Sokszor úgy érzem az a bizonyos "józanparaszti" sokkal többet ér mint bármilyen papír. :)
Az iskolai végzettség nem mindig tükrözi az intelligenciaszintet vagy a kritikus gondolkodás képességét. (Pl. a felmérésben 15-17 évesek is szerepeltek, nekik csak alapfokú végzettségük lehet akkor is, ha átlagon felüli az IQ-juk. Sokan pénzügyi vagy családi okokból nem mennek továbbtanulni vagy nem fejezik be az iskolát, hiába okosak.)
"Az oltáshoz való hozzáállást leginkább a vakcina biztonságosságáról alkotott kép befolyásolja." Hiába tanítják azt az iskolában, hogy minden oltás biztonságos, ha valakinek mások a saját tapasztalatai. "Kinek hiszel, nekem, vagy a saját szemednek?!"
Azért felmérhetnék azt is, hogy a védettségi igazolványhoz kapcsolódó "többletjogok" mennyit nyomnak most a latban, főleg a fiatalabb korosztályban.
Oltásellenesek nem bújják a Lance-t, az oltáselleneseknek az nem ad megnyugvást, ha kiderül a vakcináról, hogy a fiatal korosztályban kb mit sem ér, ők az olyan írásokra buknak, ami kifejezetten a vakcina károsságát, vagy teljes haszontalanságát propagálják.
Én nem írtam egyszer sem oltásellenesekről, szándékosan írtam úgy, hogy "oltást elutasítók".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!