A most divatos "mások" lehet. Hogy intelligensebbek az átlagnál?
Megvan ennek is a logikája. Az ilyen emberek általában nyitottabbak és toleránsabbak az átlagnál, több szemszögből is tudják szemlélni a világ dolgait. Nem lehetnek begyepesedettek, mivel a saját másságukat is el kellett fogadniuk, ezért megértik, hogy egyik ember sem egyforma, mindenki más és más.
Ebből fakad az intelligenciájuk is.
Értelmes ember tolerál.
Másság és tudás korellál.
"Olvastam több helyen..."
Gondolom 444 saját kutatása a férfi WC-ben.
Nem a homoszexuálisok okosak, hanem a toleráns emberek, akik hajlandók elfogadni más emberekben a másságot.
És itt most legyen szó akármilyen másságról, nem csak szexuálisan kell érteni. Az csak egy kis szelete az egésznek.
"Nem a homoszexuálisok okosak, hanem a toleráns emberek"
Ez bődületes b..mság!
Nekem van olyan ismerősöm, aki tolerálja őket, de nincs 95 az IQ-ja!
7!
A 95 pontos IQ az szinte pont a számtani közép az eloszlásban. Az emberek 80%-a 80 és 120 pont közt van a 95-ös IQjú ember egy teljesen átlag, sokan 95ös IQval egész magas pozícióig eljutnak. Talán azt mondod akkor azért mert toleránsabbak?
Ebben az országban nem érdemes toleránsnak lenni. Példának okáért, a múltkor egy kérdésnél "coming out" - oltam, hogy mennyire elfogadó vagyok a leszbikusokkal szemben.
Na hallod...Voltam minden, csak rendes ember nem.
Látom sokan nem értették meg a kérdést.
A melegek között magasabb pl a diplomások aránya,jobb életszínvonalon élnek.
Ennek okai összetettek.
Egyrészt nincs családjuk,sok köztük a karrierista.
Sokan gyerekként szembesülnek a kirekesztéssel,ami már fiatalon arra ösztönzi őket,hogy maguk irányítsák az életüket,és ne az államra várjanak,mint mondjuk azok,akik 30 évesek sincsenek,de már a 4.gyereket hozzák a világra mondjuk.
Kisebbségként teljesen más az élet.Olyan dolgokat tapasztalsz meg,amit az átlag nem,így magasabb lesz a tolerancia szinted is.
Azok a melegek,akik családot alapítanak tudatosan teszik,és már több kutatás is arra jutott,hogy a melegek által nevelt gyerekek jobban teljesítenek.
Egy kirekesztett ember,vagy akinek nehéz volt a gyerekkora általában arra törekszik,hogy ő másként nevelje a saját gyerekeit.
Ne helyezze nyomás alá,ne legyenek elvárásai,ne formálja a saját képére,mint mondjuk vele tették/akarták tenni a szüleik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!