Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A most divatos "mások" lehet....

A most divatos "mások" lehet. Hogy intelligensebbek az átlagnál?

Figyelt kérdés
Olvastam több helyen, hogy az LMBT-ék intelligensebbek, műveltebbek, és anyagilag is jobban állnak mint az átlag, az érdekeiket jobban tudják érvényesíteni is
2018. aug. 21. 20:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5%

Honnan veszitek az ilyen ökörségeket? Melegek között is megtalálni mindenfélét, ugyanúgy vannak köztük nem normálisak is, csórók is, stb. Baromi nem tudsz általánoságban beszélni róla, mert köztük is vannak olyan különbségek, mint a heterok között.

LMBT szót meg már fölösleges használni, mivel megszűnt a nagy összefogás miután az USAban a transzik a pedofilokat is beakarták venni és kiállni mellettük, hogy jogilag ne legyen bűn a pedofilság.

2018. aug. 22. 07:46
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

8-as:

" [link]

ezek szerint te 95-.el vagy az alatt nyomulsz?! te sem lehetsz valami észlény!

a kérdés, hogy meleg vagye

2018. aug. 22. 13:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha a felmérést a planet romeo oldalon végeznék, akkor egészen más eredményt kapnának.
2018. aug. 22. 16:26
 14/14 anonim ***** válasza:
67%

Tényleg nem vagyok egy észlény egy sz@rosseggű életképtelen trollnak próbáltam magyarázni az IQ-ról meg a mögötte lévő matematikáról, eloszlásról. :-D

Sebaj, hátha valaki azért érti.

Ha mást nem legalább a magyar nyelvű wikipédiát meg kéne nyitni, ott virít az IQ értékek eloszlásgörbéje.

[link]

2018. aug. 22. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!