Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karacsony Gergely mint miniszt...

Karacsony Gergely mint miniszterelnok, mi a velemenyed errol? Jobb lenne mint Orban?

Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 18:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
27%

Miben állunk jól? Most komolyan. És nem a poszter szöveget kérem, hanem konkrétumokat.

Csak mert én sokat utazok, de amikor az alaszkai ismerősöktől IS visszahallom, hogy "Hungary, hah? Orban, the dictator", akkor elkezdem szégyellni, hogy bevallottam a származásom!

2021. máj. 18. 10:09
 22/27 anonim ***** válasza:
35%

#21!

Mit tudsz te az alaszkai politikáról?

Na, ő is ugyanennyire van képben a magyarról.

A Kalifoniában élő ismerősőm is pontosan ugyanilyen. Hozzájuk tényleg csak a szélső-ballib média jut el. Amúgy egy értelmes srác, de kb. annyit tud a magyar valóságról én bármelyik középafrikai országról. Én sem tudok semmit sem, de amit ő tud, annak sincs semmi köze a valósághoz.

2021. máj. 18. 11:22
 23/27 anonim ***** válasza:
38%

Nyilván. Konkrétan sose tudták régebben, hogy hol van Magyarország, vagy valami nagyon minimális elképzelésük volt csak róla. Orbán rémhíre viszont messzire elér. De úgy, hogy az egész országban kormánypárti média uralkodik, biztos a "szélső balliberális" dolgok jutnak csak el.... :D Istenem, de szánalmas ez a hozzáállás...

Ennyi erővel Észak-Koreáról is csak pletyka, amik ott folynak. Meg Oroszországról. Meg Kínáról. Stb....

A borzalmak híre a világ másik felére is eljut. Te meg annyira vagy narancs, amennyire akarsz, a tényeken ez nem változtat.

2021. máj. 18. 12:26
 24/27 anonim ***** válasza:
35%

Te is előadtál itt egy weyerbélázást.

De gondolom azt fogod mondani, hogy nem is ismered a fogalmat.

2021. máj. 18. 12:58
 25/27 anonim ***** válasza:
55%

Ilyen az, mikor valakinek nincsenek érvei.

Amúgy fura azt állítani, hogy nincsenek képben a magyar valóságról, miközben nem ismered ezeket az embereket, és nem vettél részt a beszélgetésben. Én magyarként képben vagyok a magyar helyzettel, és meglepően sok minden eljut a világ másik felére is. :) Szóval felesleges a magas ló, ha egyszer ott voltam, és igazolni is tudtam az állításokat. Keveset tudnak, ez tény, de az a kevés helyes. Azt például ők se tudták, hogy Orbán ugyanúgy demonizálja Sorost, mint az amerikaiak - ja, igen, mert amúgy Orbán még ezt is lopta, ennyi önálló gondolata sem volt. Az amcsik szemében Soros a nagy tőzsde-manipulátor, aki gonoszul terpeszkedik a háttérben. Orbán nem próbált hozzá ennyire komoly háttérsztorit költeni mondjuk.

Mondjuk ha így van, ha nem, nekik több közük van hozzá, mint nekünk, lévén hogy ott él és ott tagja az elitnek, ennek ellenére a sok magyarországi magyar jobban ismeri a nevét (még ha azt sem tudja, mi az, mert kb. a mumussal azonosítják).

2021. máj. 18. 13:21
 26/27 anonim válasza:
28%
Ha van családod,akkor tudod,hogy mennyi adókedvezmény jår. Ha fiatal vagy nem kell adózni, ha építkezik ingyen pénz jár. Ilyen soha de soha a történelem során nem volt még itt! Az összes ismerősöm építkezik, vagy házat vesz, autót vesz ha akkor lenne a szegénység akkor megkerdezem, miből???? Nekem ötszörös lett a fizetésem az MSZP ota. A szüleim 13 havi nyugdíjat is most építik vissza. Aki szerint itt nem fejlődik semmi az a seg.gében hordja a szemét és megrögzött balos akinek soha semmi de semmi nem jó és mindig mindent kiforgatnak. Hányinger amit műveltek. Nézzétek meg a kormány Facebook oldalát, csak a balosok irkalnak de olyanokat hogy az agyam folyik ki. Kedvencem hogy újra nyitnak a táborok. Balos kommentek:a táborok börtönök xDD mi a f.sz van veletek most komolyan???
2021. máj. 18. 14:50
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó, de nem is kritikus.
2021. júl. 9. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!