Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karacsony Gergely mint miniszt...

Karacsony Gergely mint miniszterelnok, mi a velemenyed errol? Jobb lenne mint Orban?

Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 18:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
58%

A 2018-as Orbán - Karácsony csörte eredménye:

[link]

Van még kérdés? :)

2021. máj. 15. 19:14
 12/27 anonim ***** válasza:
69%
Orbánnál ki nem? Még én is. A gond az lenne, hogy a fidesz minden erejével ott tenne keresztbe neki ahol csak tud, nagy ívben lexarva az emberek érdekét, ugyanúgy, mint teszik most is.
2021. máj. 15. 19:35
 13/27 anonim ***** válasza:
77%

Valamiben jobb lenne, valamiben rosszabb.

Az szerintem biztos, hogy nem lenne olyan konfrontatív, nem keresné állandóan az ellenségképet, ki ellen kell harcolni. Ez előny, jobb a békesség, ugyanakkor hátrány is, ha konfliktuskerülő, nem áll ki megfelelően a magyarok érdekei mellett.

A baloldali-jobboldali különbség is erős köztük, de ez is vitatható, hogy melyik a jobb. Törekedjünk minél inkább társadalmi egyenlőségre, megfelelő létbiztonságra, kell-e az alapjövedelem vagy inkább alacsony adókat akarunk és maradhasson a pénz annál, aki megtermeli.

2021. máj. 15. 19:43
 14/27 anonim ***** válasza:
51%

13."nem áll ki megfelelően a magyarok érdekei mellett."

Mert orbán kiáll mi?

2021. máj. 15. 20:01
 15/27 Trenka Tibor válasza:
44%

Ki lenne a legalkalmasabb az ország vezetésére? Viktor már bizonyított. Megosztotta az országunkat, családokat tett tönkre, földönfutóvá. Az Antal kormány, aki a legtöbb kárt okozta a rendszerváltás után a hazánkban, visszahozta az összes reakciós lumpen elemet az országba tanácsadóknak. Soros György anyagi támogatásával, kineveltek egy közép európai diktátort.

Amikor meg alakult a Fidesz, azt vártuk, a fiatalok érdekeit fogják képviselni. Emberi, családi, szociális értelemben véve. Hát ez nem így

alakult. Annó kivártam, hogy milyen politikai úton indul el a Fidesz párt.

Nem csalódtam a megérzésemben, hogy nem szabad belépnem és támogatnom ezt a pártot. Kivégezték a Munkás Pártot, a Szociáldemokratákat, tönkre tették

a Szakszervezeteket, akik a dolgozók érdekeit képviselték.

A Gyurcsány kormány jobb lenne? Netán a Jobbik? Vagy bármelyik feltörekvő

párt? A hatalmi harcoknak az emberek isszák meg a levét. A politikai bizonytalanság is növeli az emberek létbiztonságát, megélhetését. Egy

csekély megingás is óriási anyagi veszteséget okoz az országnak. Azonnal

leértékelik nyomorult kis forintunkat.

Szerintetek Karácsony Gergely, több mint negyedévszázad elbarmolt hibáival

megbirkózik és kivezeti az országot a kátyúból.

Egy atombiztos "Nemzeti Alkotmány" kell ennek az országnak, ami nem engedi, hogy minden jött-ment belebarmoljon két évezredes törvényeinkbe.

Ne eshessen meg, hogy minden nárcisztikus feltörekvő politikus saját

kénye kedvére átírja nemzetünk legbecsesebb okiratát, törvényeit.

Amíg ez nem történik meg, itt emberi méltóság, becsület és tisztelet

ebben az országban nem lészen.

Na kit válasszunk? Ki méltó egy országot irányítani?

2021. máj. 15. 21:22
 16/27 anonim ***** válasza:
48%

12, 13!

Ti minimálisan foglalkoztatok Budapesttel az elmúlt 1.5 évben?

Karácsony programja az volt, hogy keresztebe tesz Budapesten a Fidesznek és nagy ívben lexarja az emberek érdekét, és ezt komolyan is gondolja.

2021. máj. 15. 22:01
 17/27 anonim ***** válasza:
81%

Orbánn nem lehet nehéz jobb miniszterelnöknek lenni, én legalábbis közgazdászként így látom.

De pl. a szomszédom, akinek minimális gazdasági ismeretei sincsenek, Orbán-mániás, mert kapott Csokot a 3 gyerekre.

Szóval látod, a téma meglátása emberfüggő.

2021. máj. 16. 16:13
 18/27 anonim ***** válasza:
65%

Orbánnál a féleszű szomszédasszonyom is jobb lenne.

Nekem tökmindegy, kit választanak meg első körben. Később még kerülhet ki valahonnan egy épkézláb(abb) politikus is, egyelőre csak legyen leváltva ez a nyomorult meg a sleppje.

2021. máj. 17. 11:29
 19/27 anonim válasza:
30%
Ti amúgy megbocsássatok, de hol voltatok amikor a baloldal kormányzott? Annál nagyobb mélyrepülése nem volt még az országnak. Ezeket akarjátok vissza?? Lehet a fidesz lop, de még sosem állt ilyen jól az ország mint most. És az a röhej hogy úgy csináltok, mintha a baloldal nem lopott volna egy kanyit sem!
2021. máj. 17. 23:36
 20/27 anonim ***** válasza:
27%

#19, én erről megkérdeztem egy balos rokonom, ő azt mondta, hogy "ha ők lopnak az nem gond, mert közülünk való!"

Amúgy érdekes a 17es, mert nekem Apám és az unokatesóm is közgazdász, és mind a kettő úgy szídja a 2002-2010es éveket mint a fene. A MKKP-t is inkább bevállalnák mint az összefogást.

2021. máj. 17. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!