Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs még nyitás?

Miért nincs még nyitás?

Figyelt kérdés
Mostmár lényegében bárki be tudja magát oltani. Az nincs csak beoltva, aki nem akar oltva lenni. Szóval innentől felesleges zárni a dolgokat, mert mindenkinek a saját felelőssége. Én sose fogom beoltani magam. Emiatt nehogy már ne legyenek zárva a dolgok. A másik meghogy oltatlan miért nem mehet be belső térre étteremben pl? Akkora baromság. Aki be van oltva, az úgyis védve van.
2021. máj. 13. 21:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
8%

“Az nincs csak beoltva, aki nem akar oltva lenni.” Ez nem igaz. Ismerek olyat, akit nem lehet beoltani semmivel, orvosi okokból. Őt csak a többiek oltottsága és a járványügyi szabályok védhetik meg. Igen, a korlátozások is.

“Aki be van oltva, az úgyis védve van.” Ez se igaz, az oltás nem 100% hatékony.

2021. máj. 13. 22:50
 12/26 anonim ***** válasza:
51%

Ismerkedj meg egy szóval: "Motiváció". Tudod, van, akit még motiváni kell a helyes lépésre...

Amúgy van nyitás. Fokozatos, megfontolt. És persze szelektív.

2021. máj. 13. 22:57
 13/26 anonim ***** válasza:
21%

"Az nincs csak beoltva, aki nem akar oltva lenni. Szóval innentől felesleges zárni a dolgokat, mert mindenkinek a saját felelőssége."

Ez az oltásbeszarik logikája. Csak sajna nincs így. Mert sajna, ha te büszke oltásbeszari történetesen legebedsz (mert a fertőzés elkapása számotokra elkerülhetetlen), egy részetek kórházi ápolásra szorul. Mivel te ott vagy, ezért valakinek rád is kell figyelnie. Ez a valaki másra nem figyelhet addig, amíg épp téged lát el. Ha ezek a mások éppen önhibájukon kívül fekszenek bent (nem kaphattak oltást, vagy oltva kapták el a fertőzést), ők nettó szarul járnak miattad, gyengébb minőségű ellátást kapnak azért, mert te is bent hörögsz a lélegeztetőn.

Ezért csak akkor lehet teljes nyitásról beszélni, ha biztosra vehetjük, hogy a hozzátok hasonló hülyék kellően kevesen vannak és már nélkületek is működik a nyájimmunitás.

Ez majd 6 millió oltott fölött lehet téma.

Nektek pedig szívemből kívánom, hogy vízzel telítődő tüdővel hörögjétek magatokat halálra az intenzíven :)

2021. máj. 13. 23:02
 14/26 anonim ***** válasza:
58%

A nyugati világban maguk az idösödő politikusok félnek attól, hogy elkapják a vírust, ezért ennyire lezáráspártiak. Az, hogy az egyszerű ember munkájával meg életével mi lesz, nem érdekli őket, amíg nem lesz túl nagy az elégedetlenség. Ha mégis túl nagy lesz és az emberek már nem fogadják el a propagandacsatornák által felkinált vírushisztériát, mindenféle egyéb baromságot találnak ki a feszültség gyors levezetésére, hogy utána újra zárhassanak (blm).

Mindenki élete az idősödő politikai elit pár tized százalékos túlélési esélyéért. Sajnos a nép elég hülye, hogy benyeli. Ez az egész vírus téma egyébként életem eddigi legnagyobb politikai csalódása. Egyszerűen nem hiszem el, hogy még ma is ennyire birkák az emberek.

Nálunk azért nincs nyitás, mert a Fideszes politikai elit csak a kampányoláshoz ért, a vezetéshez már nem. Ezt ők is tudják, ezért másolják az általuk sikeresnek és feljebbvalónak tartott Brüsszelt. Közbe persze nekünk meg csinálják a szabadságharc propagandát.

2021. máj. 13. 23:04
 15/26 anonim ***** válasza:
44%

13."Mert sajna, ha te büszke oltásbeszari történetesen legebedsz (mert a fertőzés elkapása számotokra elkerülhetetlen)"

Miért lenne elkerülhetetlen?

Olyan hihetetlenül hangzik,hogy oltás nélkül nem fogok elkapni semmilyen vírust az egész covid időszak alatt?

"gyengébb minőségű ellátást kapnak "

Ez ne legyen már az egyszerű ember hibája,legyen inkább a kormánypárté.

"hozzátok hasonló hülyék"

Erre térjünk majd vissza később,hogy kik a hülyék.

Az utolsó mondatot hagyjuk.Nem hiszem,hogy komolyan kívánod.

2021. máj. 14. 07:02
 16/26 A kérdező kommentje:
13 ezért fizetem a tbt, hogy figyeljenek rám.
2021. máj. 14. 11:20
 17/26 A kérdező kommentje:
Egyes : az annak a három embernek a felelőssége, ha elkapja.
2021. máj. 14. 11:21
 18/26 anonim ***** válasza:
Mert rá akarják erőszakolni az embereket az oltásra. Szerinted véletlenül van folyamatosan rossz idő? Nem. Az időjárást Orbán irányítja, és azért maradt el a tavasz, meg a nyár is azért lesz sokkal hűvösebb és esősebb az átlagosnál, hogy az emberek a belső térbe vágyakozzanak inkább. Oda pedig csak védettségi igazolvánnyal mehetnek, szóval ha szórakozni szeretnének, és nem akarnak megfagyni, akkor muszáj oltakozniuk. Hát ezért.
2021. máj. 14. 11:21
 19/26 A kérdező kommentje:
Nyolcas, de saját felelősség. Nekem nincsen szükségem arra, hogy az állambácsi vigyázzon rám. Tökéletesen leírtad a lakatlan szigetet, de nyilván nem tudok ilyen helyre eljutni és nem is kéne, hanem én nekem kellene meglennie a lehetőségnek, hogy elmegyek és saját magam szerzem meg az élelmet. És szoktam is ezt csinálni. Nyulakat meg fácánokat ejteni csapdákkal meg íjjal. Ted Kaczynskinek minden szava igaz volt, és kár, hogy nincs több olyan ember, mint ő.
2021. máj. 14. 11:27
 20/26 anonim ***** válasza:

Az előzőhöz még annyit, hogy hűvös időben a vírus is jobban terjed, tehát sokaknak ez okot ad a félelemre, és mennek oltásra.

Viccet félretéve, én beoltattam magam, pedig nem akartam, viszont mikor világossá vált, hogy nélküle kb. semmit nem lehet majd csinálni nyáron, bevállaltam. Legfeljebb belehalok, de talán még az is jobb, mint bezárva lenni még ki tudja, hány évig.

2021. máj. 14. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!