Tényleg nincs már rá esély, hogy idén visszamegyünk a suliba? Mert már a tököm ki van az online oktatással!
Szerintem mindenkinek elege van már ebből a szrból:D
Én úgy hallottam, hogy az egyetemünkön 2 hét online után visszatérünk a suliba. De ki tudja mi lesz még addig
Mivel most az angoloktól elkezdet terjedni a fertőzőbb változat én nem látok rá esélyt ebben a tanévbe de még ebben az évben se.
Amúgy már nekem is elegem van belőle a 3 éves egyetemi képzésből eddig 1 szemesztert jártam jelenléti oktatásban + ami március 10-ig megvolt tartva, most van a 2. évem ami várhatóan távoktatásba lesz végig. Nagyon remélem hogy az utolsó 1 évem rendes jelenlétiben lesz megtartva mert már nagyon hiányoznak az emberek az egyetemről.
Nekem abból van elegem, hogy mindent az utolsó pillanatban jelentenek be! Állandóan meghosszabbítást csinálnak, már alapból mindenki arra számított, hogy január 11-től lesz iskola.. Hirtelen felmentek a napi koronavírus fertőzöttek és a halottak száma 2 nap alatt, és az operatív törzs azt ajánlotta, hogy maradjanak fent a járványügyi helyzetek. Végül maradt a digitális oktatás. Most megint mindenki arra számít, hogy jövő héttől kezdődik a hagyományos oktatás, de csak 1-2 napos magasabb adat kell ahhoz, hogy fent tartsák az intézkedések.
Az adatokat pedig úgy hamisíthatják, ahogy nem szégyellik (...)
Szerintetek mennyi volt arra az esély, hogy január 11-e előtt napi pár száz fertőzöttről átugrott napi 2-3000 közötti fertőzöttre!?
Semmi biztosat nem lehet mondani és ez engem nagyon idegesít szerintem mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!