Mit gondoltok februártol a középiskolások visszatérnek tantermi oktatásra vagy marad az online?
"Lehetséges, hogy a végzősök már jövő héttől mennek"
Ez hogy fog kinézni?
ott a tanár otthon tart online órát. Ha berendelik a suliba nem tarthat online órát mert benn nincs gép és eszköz ehhez.
Ha marad otthon , tarthat online-t de akkor meg ki tart személyest?
Átgondolatlan pánikötlet olyanoktól akik az életben nem dolgoztak iskolában.
"ogy a végzősöknek sem kell mivel én is az vagyok..."
erre van egy nagyon egyszerű válasz: mivel járványhelyzet van KÖTELEZŐVÉ nem tehetik csak opcionálissá-te meg köszönöd de nem élsz a lehetőséggel
"Nekem tobb tanarom is bejar az iskolaba a laptopjaval,"
Hát nálunk ezt nem csinálná meg mert se wifi se fűtés se semmi....
meg nyitva sincs. max irodai ügyelet 1 héten 1x.
HOPPÁHOPPÁ!
...és ezt a rádió 1 hírblokkjában hallottam, tehát a PDSZ-szel ellentétben a kormány őket komolyan veszi (ez mondjuk főleg a PDSZ-t minősíti). Nagyon úgy néz ki, hogy balázska jövő hétfőn visszahúz a suliba! :D
"erre van egy nagyon egyszerű válasz: mivel járványhelyzet van KÖTELEZŐVÉ nem tehetik csak opcionálissá-te meg köszönöd de nem élsz a lehetőséggel"
Ez meg fasság, szeptembertől novemberig is kötelező volt bejárni, pedig akkor is járvány volt.
" Nemzeti Ifjúsági Tanács "
hahaahhahhahaahhahahahahahahahahahahhahaha!!!! Életemben most hallom először hogy ilyen GITTegylet létezik.
Hhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahaah!!
Gondolom, Orbán most hasra esett összehívja a nyunyót meg a kopaszt és irány a suli.
hhahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahaaha!
és ez is mai....
milyen logikus és egybecsengő igaz-e.....
A vakcina a kulcs
- közölte, és hozzátette: ahogy lesz elég oltóanyag, elindulhat a tömeges oltás, és fokozatosan újra kinyithatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!