Ezért kirúghatnak az iskolából?
SZÖGEZZÜK LE, hogy tudom nagyon nagy butaság amit csináltam, és megbántam.
Az osztályfőnök megfenyegette anyumat, hogy két mással tanárommal el megy az igazgatóhoz és kirúgat engem, vagy megbuktat. Itt van mit tettem: Angol órán több órán nem szólaltam meg amikor felszólitott online hivásba, és bekamuztam hogy nem jó a mikrofonom. Ma pedig levittem a kutyámat angol óra közben, (csak ide le, kb 2 percre) és pont akkor szólitott fel, és nem voltam ott. (Ahogy felértem irtam neki hogy elnézést, nagyon fontos dolgom volt, és bocsánat hogy nem irtam.) azért nem irtam le hogy kutyát sétáltattam mert ugyse hitte volna el.. stb. És óra után visszairt, hogy szaktanárit kapok és szól az osztályfőnőkömnek. Ezután hivta fel anyumat, és hangoztak el az elején leirt dolgok. A másik tanár pedig a történelem, aki szintén jelezte az osztályfőnőkömnek, hogy "sumák" vagyok, mivel egyik órán azt irtam, hogy beszélek, de nem hall. Ezenkivul az összes órán részt vettem, beirtam hogy ott vagyok, beszéltem stb. Hozzáteszem hogy az osztályfőnőkőm, a matek tanárom (amiből 1.6-ra állok, jövö héten irunk) és azért is "utál". Gondolom azt is mondaná az igazgatónak, viszont amióta bukásra állok csak jobb jegyeim vannak (3-as, 2-es). Angolból ötösre, töriből 3-asra állok. 16 éves, 10. osztályos
Most igazából mi a probléma?
Kirúgatnak, mert online órán nem válaszoltál a tanárnak?
Egyébként meg tényleg "sumák" vagy, mert ha rossz a mikrofonod, akkor x ezer forintért kapható a legutolsó tecsóban is mikrofon.
Emiatt nem rúgnak ki. Szaktanárit vagy ilyen nyalánkságot kaphatsz, de nem rúgnak ki, ha csak nem szedsz össze még egyet a félévben.
Amúgy mibe telne válaszolni a kérdésekre, és szünetben levinni a kutyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!