A fideszesek, akiknek Karácsony Gergő angoljával van baja azoknak a csont fideszes Vida Ildikó smafu? Na nem mintha Orbán olyan profin tolná,
21. No more migrants - nincs több migráns. Szokták azt is használni hogy have no more money (nincs több pénze).
A will - nek pedig például csak hogy még egy mondatot említsek van egy olyan jelentése is hogy akarat what you Will például.
23. Te nem tudsz olvasni és a hallásoddal is gond van. Hol mondott olyat, hogy "no more migrants"? Azt mondta "no migrants more in".
A will max. végrendeletet jelent, ha te azt akarod mondani, hogy "I do not will to go", akkor bizony elég furán fognak rád nézni, hogy mit is akarsz.
Ha nem tudsz angolul, akkor ne akarj orbáni szintre süllyedni.
". Te nem tudsz olvasni és a hallásoddal is gond van. Hol mondott olyat, hogy "no more migrants"? Azt mondta "no migrants more in"."
No migrants more in az én olvasatomban azt jelenti hogy nincs több migráns.
"A will max. végrendeletet jelent"
Valaminek a végét is jelenti. Tudom mert például többen is használták így.
What you Will - re elég rákeresni a neten.
"Valaminek a végét is jelenti"
Frászt! Akaratot is jelent. Kezdek álmos lenni.
Vida Ildikó hosszú éve óta egy magyar cégnél dolgozik, nem fideszes (legalábbis nincs semmilyen pozíciója), nem közszereplő, és nem is akar miniszterelnök lenni. Semmi köze a témához.
Amúgy Karácsony annyira beijedt, miután elkezdték firtani a képességeit, hogy egyelőre be sem jelentette, hogy indul. Ez mindenél többet elárul arról, hogy magát mennyire tartja alkalmasnak.
Amúgy engem nem is az zavar, hogy nem tud jól angolul, hanem hogy még egy joogsítványt sem sikerült megszereznie. Aki egy Suzukit nem tud elvezetni, az hogy fog egy országot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!