Mi?ki? kérdése:
Jobboldaliként részt vehetek az ellenzéki előválasztáson ?
Figyelt kérdés
2021. máj. 12. 21:27
11/16 anonim válasza:
Naná. Kell a szavazat Burmai Zitának is.
12/16 anonim válasza:
én is kormánypárti vagyok és ha nem a fidesz nyerne én is Dobrev Klárának örülnék a legjobban. Remélem ő nyeri meg az előválasztást.
13/16 A kérdező kommentje:
#7 Semmi trükk. Jogunk van hozzá. Én a momentumos majomra fogok. Had örüljön a kis napfény.
2021. máj. 13. 08:11
14/16 anonim válasza:
#7. "A fideszes szavazók olyanok, mint a fidesz. Trükköznek, csalnak, nem tudnak korrekten játszani."
Amúgy itt mit értesz korrektség alatt?
15/16 anonim válasza:
Magyarország esetleges miniszterelnökéről van szó!
Hogyne volna hozzá közöm, bármi is az én párt szimpátiám?
16/16 anonim válasza:
#15. Hagyjad, ennyire fejlett szegények demokrácia-felfogása. :D Mérő László pl. már zsidó létére listázna. Szavazz csak nyugodtan arra, akire csak szeretnél, ezt a sok kis Lenin-fiút meg majd pofáncsapjuk, ha akarnak valamit. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!