2/15 anonim válasza:
Csak tippelek, de szerintem már fel akarták volna oldani, csak azt hitték, hogy hamar meglesz az 5 millió, most meg már gáz lenne nem az oltások számához kötni az újabb enyhítéseket.
3/15 anonim válasza:
Szerintem ez lesz az eddig bevezetett intézkedések közül az utolsó amit feloldanak. Mivel ez zavarja leginkább a népet és ennek nincs semmi de semmi értelme azon kívül,hogy lehet vele szívatni az embereket.Így még szerintem egy darabig marad.Főleg,hogy nyáron rendkívül kellemetlen viselni,így nem hiszem,hogy el akarják törölni.
4/15 anonim válasza:
Szerintem azt még megvárják hogy az indiai tripla mutánsból lesz e valami itthon, ha megússzuk akkor valószínű nem lesz maszkviselés.
5/15 anonim válasza:
Mivel ennek gazdasági költsége nincs a bezárásokkal ellentétben, ezért még sokáig fennmaradhat.
6/15 anonim válasza:
Az utcai maszkviselés szabályozását szerintem vissza fogják adni önkormányzati hatáskörbe, ha elértük az 5 millió beoltottat. Ami ugye nem azt jelenti, hogy eltörlik, de onnantól az önkormányzatokon múlik, hogy hol kell és hol nem.
7/15 anonim válasza:
"Mivel ennek gazdasági költsége nincs"
Nincs hát. A maszkgyárak ingyen dolgoznak emberbaráti szeretetből és a környezetet se szennyezik.
8/15 anonim válasza:
Szerintem hamar be fogják szüntetni, hiszen már így is alig hordják az emberek. Én se hordom, de van nálam, ha kellene.
9/15 anonim válasza:
Izraelben 60% beoltottságnál törölték el, szóval kissé még odébb van.
10/15 anonim válasza:
Ameddig csak lehet, szivatni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!